panbobek44 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam. Wlasnie kupilem plyte ASROCK K7S8X + procesor DURON 1400. Chce to wcisnac w stara obudowe typu ATX i nie wiem czy to mi pojdzie bez problemu. Jest tam kilka przewodow procz zasilacz. Czy na plycie bedzie to oznaczone albo w instukcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 tak jest to oznaczone w instrukcji ;] greetz {: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Jak juz napisales "stara" to nasunela mi sie mysl AT a nie ATX. Jezeli ta pierwsza, to nie ma szans ze wzgledu na zasilacz i ksztalt. Jezeli ta druga, to powinna pasowac. Poza gniazdem zasilajacym plyte glowna, masz 2 podstawowe kabeli POWERSW oraz RESETSW. Dodatkowo mozesz skorzytac jeszcze z dwoch: HDDLED (lampka pracy HDD) oraz POWERLED (lampka pracy komputera). W instrukcji powinno wszytsko byc opisane oraz na plycie powinne byc (ale nie musza) nadruki co do czego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 co w tej płycie znaczy 1. According to SiS official document, SiS 746FX and SiS 748 chipsets have limitation as below: SiS 746FX: CPU at FSB 200MHz mode, it will not support DDR400; CPU at FSB 333MHz mode, it will not support DDR200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panbobek44 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 plytke zamontowalem bez najmniejszych problemow i stwierdzam, ze to banal. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 co w tej płycie znaczy 1. According to SiS official document, SiS 746FX and SiS 748 chipsets have limitation as below: SiS 746FX: CPU at FSB 200MHz mode, it will not support DDR400; CPU at FSB 333MHz mode, it will not support DDR200. Z tłumaczenia wynika: Zgodnie z oficjalną dokumentacją, chipsety SiS 746FX i SiS 748 mają limity jak poniżej: SiS 746FX: CPU przy trybie FSB 200MHz, nie obsługiwane są pamięci DDR400; CPU przy trybie FSB 333MHz, nie obsługiwane są pamięci DDR200; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionaj Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 dziękuję bardzo tak myślałem ale chciałem być pewien czyli jak mam 746 z szyną max 333 to nie mam co moich pamieci 333 zamieniać na 400 to mi chyba i tak nic nie da ? pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...