e!Gr00bY Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Witam. Mam problem z programem Virtual CD-ROM. Używam go pod Win9x, ale niechce się zainstalować pod WIN XP. Wiem, że jest w necie jakaś nowa wersja która działa pod WIN 2000/XP. Może ktoś rzuci linka do wersji tej wersji + crack ? Byłbym wdzięczny.... Ps. Potrzebuje tego VCD, żeby grać w GTA3 pod XP, a nie pod ME. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 http://ero.of.pl/download_zone/pafiledb.ph...=download&id=70 www.underpl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Virtual CD v4.3 ale niewiem czy pod xp dziala musisz sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 N0F0-0205-1411-1CB6 H420-7D4A-B8A7-0CF9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Serial już znalazłem. Działa pod XP :-) Teraz dokonuje konwersji fcd do vc4.... Dzięki bardzo :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...