wojwar Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 No właśnie - interesuje mnie kwestia taka - jeśli miałbym R9500 modowalnego do PRO, wersję z 64 MB ram - to: 1. czy mógłbym poprzez dolutowanie dodatkowych kości z takiej samej (ale np uwalonej) karty - dorobić dodatkowe 64 MB (zrobić szynę 256bit)? 2. jeśli tak - to jak to zrobić ? czy są metody aby przylutować taką kość ? 3. wiem, że domowym sposobem się nie da - więc może ktoś wie ile kosztuje to u fachowca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 niestety nie da sie tego zrobic, jesli sie da, to jedynie mozesz odblokowac reszte potokow (4+4)...i bedziesz mial 9500Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jak masz stacje lutownicza to zyczymy powodzenia, bedziesz pierwyszm ktoremu sie to udalo :P O ile Ci sie uda :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 mi by bylo szkoda sie pchac z lutownica do takiej karty :D ale ona jest twoja, takze powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Napisz do Berkuta z tego forum. On robi różne cuda z przelutowywaniem układów. Może będzie wiedział czy to jest w ogóle możliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 jest to mozliwe ale narazie wszystko co robilem stoi i kurzy sie, musze inne rzeczy robic (kaskada, katana, silnik turbinowy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...