memorando Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 kumpel chce zakupić zasilkę ale jak uslyszal ze modecom 300w na 1000% lepszy od codegena 400W to zrobił wielkie oczy i niewierzy napiszcie coś senmsownego pleazzzzzeee pokaze mu może uwierzy: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Napisalbym, ze sa ~na rowni, ale jakbym mial wybierac, to chyba ten MODECOM. Nie wiem... czegokolwiek Codegen nie wymysli, nie zaufam mu... to gleboki LOW-END. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el chupa Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 :P daj na luz z codegenem wystarczy że wejdziesz na www.benchmark.pl i po prawej stronie masz test zasilaczy ATX. ten codegen nie trzyma napięć przy większych obciążeniach. może kiedyś im się poprawi ale teraz lepszy modecom 300 GT z PFC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 jestem już dzięki wam na etapie niebądź glupi weź chiefteca w siriusie za 169:) jak dobrze pojdzie moj kumpel znormalnieje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Daje rade :) Ja mam tez Q-TEC ktory cenowo wyglada calkiem niezle na tle konkurencji i tez jestem z nigo zadowolony i jak narazie "daje rade" :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja mam tego ModeComa i jest spoko. Procek podkręcony z 1700@2600 2xHDD i 2 napędy CD. Wszystko śmiga. Grafa jak w podpisie. A u mojego kumpla taki Codegen pięknie się spalił. Dobrze że nie spalił mu całęgo kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja mam tego ModeComa i jest spoko. Procek podkręcony z 1700@2600 2xHDD i 2 napędy CD. Wszystko śmiga. Grafa jak w podpisie. A u mojego kumpla taki Codegen pięknie się spalił. Dobrze że nie spalił mu całęgo kompa.mi juz poszly 3 codegeny i nigdy nie zabraly nic ze soba :D a gwarancje na zasilacze mam taką że zanosze i od razu na miejscu dostaje nówke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a co w przypadku jak zasiłka sie zrypie i wezmie ze sobą płyte i grafe np? kto jest wtedy winny? wszystkie czesci na gwarancje? i powiedziec ze zasiłka spaliła pól kompa ? tak pytam z ciekawości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 to zalezy jak czesci kupiles w tym sklepie co PSU (i maja gware) to ci zwraca ten sklep a jak zasiłka ze sklepu x a czesci ze sklepu y to oni nie odpowiadaja za to ze masz badziewny PSU wtedy trzeba im sciemnic , najlepeij wymienic wadliwy zasilacz na dobry i walic do servisu z hasełkiem "komp nagle odmowił posłuszenstwa" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a co w przypadku jak zasiłka sie zrypie i wezmie ze sobą płyte i grafe np? kto jest wtedy winny? wszystkie czesci na gwarancje? i powiedziec ze zasiłka spaliła pól kompa ? tak pytam z ciekawości Czytalem na ten temat co jest w prawie napisane i nie wiem czy dobrze zrozumialem ten przepis ale jezeli ta czesc ktora ulegla uszkodzeniu spowoduje jakies dodatkowe straty to gwarant ktorego byla ta czesc pokrywa straty. :) Z zasilaczem jest o tyle ciezko ze moga powiedziec ze to bylo przepiecie w sieci itp. Najlepiej sie zapytac odrazu w serwisie czego to byla wina jezeli miales listwe zasilajaca i UPS'a (oczywiscie sciema). Jezeli powiedza ze zasilacz sie uszkodzil i bedziesz miec to potwierdzone to mozesz domagac sie odszkodowania od tej firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...