SPY_NET Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 SKĄD MOGER SCIGNĄĆ SPOLSZCZENE DO PHOTOSHOPA 7.0 INTERESUJE MNIE TYLKO SPOLSZCZENIE NIE POLSKA WERSJA! KTO WIE NIECH PODA ADRES JAK WOGULE ISTNIEJE SPOLSZCZENIE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Takie spolszczenie nie istnieje. Można ewentualnie spolszczyć instalując wersję polska na ang. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Jedyne rozwiazanie to instalacja komercyjnej, polskiej wersji programu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scythe19 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jeśli chcesz spolszczenie do Photoshopa (7.0) to skontaktuj się ze mną. Mam spolszczenie własnej roboty (menu i parę innych rzeczy). Tom__19@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Jeśli chcesz spolszczenie do Photoshopa (7.0) to skontaktuj się ze mną. Mam spolszczenie własnej roboty (menu i parę innych rzeczy). Tom__19@wp.pl a jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...