zavader Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Witam! Mam zamiar kupic NOWY procesor do mojego kompa - po prostu spalilem starego:) Teraz powstaje pytanie - gdzie i u kogo? Krosrty na allegro cos ostatnio nic nie ma [chyba ze mu zostaly jeszcze ze 2 procki to mo moze jednogo odpali] a z tego co wiem procki sie kupuje na allegro wlasnie u niego:) Stad moje pytanie - gdzie teraz? Jakas stronka? Jakies linki? TO koniecznie ma byc thorton [ew. barton, bo sam sobie Cache nie odblokuje] jakis extra podkrecalny bo kompa mam przystosowanego do OC... Pozdroofka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shch00r Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Procki albo u Krostrego albo u KSkiby - ja u niego kupilem Bartka 2500@3200+ i jest bardzo w porzadku. Innych diostawcow nie znam, nie orientowalem sie, ale tych dwoch moge z czystym sumieniem polecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja polecam ulkaidavid'a alias Beno21 :D kupilem od niego procka jak i memki ,wszystko smiga super http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21037646 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Krosty ---> chwilowo nic nie ma, ale pewnie wkrotce cos wystawi Ulkaidavid (Beno21) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja polecam ulkaidavid'a alias Beno21 :D kupilem od niego procka jak i memki ,wszystko smiga super http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21037646 ciut drogi ten bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wlasnie:/ Zdziebko za duzo - ja mam tylko 300-350 zlotych :) A fajowsko to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja dzisiaj wynalazlem 2500+ z serii IQYFA - chodzi na 2450MHz (FSB222) bez podnoszenia napiecia (1.65V) prime steble. Jakbys chcial mojego z podpisu (2450MHz na 1.95V dla benchmarkow, prime nie testowalem) to pisz na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 OT: W niedzielę kupiłem od Krostry'ego poprzez Allegro procka. Nie odpowiada na maile, GG ani nie odbiera telefonu. Może wiecie dlaczego? Urlop? Wyjazd? Choroba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Wlasnie nie wiem co z nim jest 0 nie odpisuje gg milczy nic - cisza a tereaz wystawil nowe procki, choc sa nieco slahbesze niz poprzednie :) http://allegro.pl/show_item.php?item=21105827 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...