QbaS Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 czy istnieje jakas rozsadna alternatywa dla Smarta z www.bloki.pl?? U Mate sa troche drogie jak na moj gust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 :arrow: pozostaje Ci jeszcze allegro i szukanie czegos po okazji, jesli rzeczywiscie uwazasz, ze Mate ma drogo. zawsze mozesz sam cos wykombinowac, pewnie taniej wyjdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 na republice sa za 65zl wiec to juz jest cena do zaakceptowania ale zawsze lepiej miec jakas alternatywe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 hehe - ja sobie zrobilem sam w 2 godziny - materialypotrzebne to kawalek blachy miedzianej 1-2mm 4x4cm, kawalatko laminatu dwustronego, 3 kawalki ww. blachy jako zeberka, 2 kolanka miedziane, troche cyny,kuchenka gazowa, lutownica, pilka do metalu i pilniczek. Do tego cierpliwosc i troche dokladnosci. Do GPU nie potrzeba zadnej wyszukanej konstrukcji - wystarczy nawet gola blacha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Wstaw jeszcze http:// Hm, powiedz mi, dlaczego odnoszę wrażenie, że na tym zdjęciu widzę wodę, a mianowicie jej odbicie światła tuż pod daszkiem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 dzieki :) to taki efekt 3D R9800Pro ;) cyna sie blyszczy i tak to wyszlo - odbija sie swiatlo lampki ktora oswietlalem wnetrze kompa - nie jestem profesjonalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...