virtuomaniak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Tak jak w temacie, istnieje taki program?? Wydaje mi sie ze przez moja grafike ciagle wiesza mi sie komp, poniewaz odpalam CPUBurn chodzi spokojnie pare godzien, odpale MEMtest i takze chodzi spokojnie, i jak tu sprawdzic grafe czy chodzi dobrze?? Dodam ze napiecia mam w normie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 odkrec grafe to bredziesz wiedizal , komp wiesz ci sie na pupicie w 2d?? czy 3d?? , moze jak słuchasz muzyki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 W dzien rzadko sie zawiesza :| Jak zostawie kompa na noc, to rano przy wlaczeniu monitora pali sie bursztynowa dioda i jest napisane POWER cos tam (tak jak przy restarcie) Sprawdzalem ale w stan wstrzymania systemu mam wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 W opcjach zasialnia wyąłcznie dysków , monitora itp tez masz wyłączone ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Wszystko mam ustawione na "Nigdy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 To jest jakis program albo cos w tym rodzaju?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...