matti Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 chcialem zrobic sobie backup dysku gdzie mam sys XP, ale spyszalem ze Xpeka nie podnosim, czy to prawda? nie bede probowal bez 100%pewnosci bo szkoda mi czasu na ponowna instalke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luigi Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 robilem backup ghostem dosowym partycji z xp-kiem i dziala bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 ja mam ghosta pod xp zainstalowanego i wszystkie archiwizajcje czy przywracania systemu wychodza b.dobrze. takze nie widze zastzrezen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 używam norton ghost 2003 i ostatnio zrobiłem backupa xpeka i stawiałem go już na nowo , i nie było żadnych problemów , działa idealnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Uzywam od dluzszego czasu Symantec Ghost 7.5 CE - z WinXP nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 wydaje mi sie jednak że dla ghosta nie ma znaczenia co to za system bo on popsrostu zapisuje obraz partycji i mu to ryba co tam jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 mi działa luz ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur.S Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ja mam małe pytanko ; zrobiłem klonowanie partycji systemowej przy pomocy ghosta na nowy dysk 120g Baracuda .System startuje (XP) do momentu logowania , pokazuje się niebieski ekranik i logo win i tak zostaje!!!!!!!!!!!!!????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 ja uzywam dosowego starego ghosta, nie pamietam wersji najlepszy i nigdy nie bylo problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 dokładnie norton pozwala nawet na przegrywanie jakiś wydumanych systemów- przy rasowaniu mp3 playera creativa też urzywali ghosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...