yogi186 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 http://www.pl.tomshardware.com/business/02...5/cebit-11.html Może już to było, ale tak mi wpadło przypadkiem. Zobaczcie sobie, jak dla mnie to jest kolejny bajer dla ludzi robiących mody obudów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 :arrow: powiem jedno: robi wrazenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Co to za beznadzieja !!! Wszystkie sloty PCI zakneblowane :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Fajnie nawet wyglada, ale jak powiedziales, to bajer dla modderow i to z kasa, bo watpie zeby byly tanie te wentylki. IMHO, gdyby sie wysilic, to szlo by samemu cos podobnego zrobic :) BTW, jak wykozystac AGP i PCI z taka rakieta :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wygląda może i fajnie, ale dla bez owacji. Wole sobie sam zrobić chłodzenie z wiatraków 80x80 i 120x120. Puszczam je na 5 i 7v i jest spox. Boje się pomyśleć ile hałasu robią te trąby powietrzne.... A pozatym ile to miejsca zajmuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 te wentylki ani nie sa imponujace ani praktyczne kiedys mialem obudowe o przeplywie ponad 700cfm =) nie zniusl bym czegos takiego ponownie +) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 yyyy ze co gdzie jak kiedy :?: powiem jedno : buahahahaha, ludzie juz nie maja czego wymyslic. lepiej juz zdjac obudowe ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja wole wlasne rozwiazania :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 yyyyyyyy..........a jak wlozyc karte PCI lub AGP :? ILE TO MA DECYBELI :roll: :roll: :roll: 90? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 te na gorze wyglada jak kolumny so*y (zeby reklamy nie bylo :-)) do surrounda :wink: (glosnosc maja pewnie ta sama) pomysl chyba nie najlepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 coto jest ? wogle ktoto wymyslil ? to jest przyklad absdalnej glupoty, poco wkladac cus takiego zeby poleprzalo cyrkulacje jak do tego kompa nic niemozna wlozyc bo pozakrywane slezie sa 8O :P 8O :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 one pewnie tyle kosztuja,ze na dziure w obudowie,swiatelka,SmartDoca,i porzadne chlodzenie by wystarczylo :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Wygląd mają ciekawy, ale ewidentnie są niepraktyczne. Po pierwsze są cholernie duże i u mnie za nic bym nawet mniejszego nie zmieścił, po drugie to są wentylatory blower czy exhaust? Jeżeli wyciągają ciepłe powietrze na zewnątrz, to bez sensu, gdyż w tej pozycji, nie mogą wyciągać spod karty graficznej a jedynie wyciągac zimnie powietrze z wiatraka z przodu obudowy! Bez sensu. Jeżeli wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ą powietrze, to trzeba odwrócić przepływ powietrza w obudowie, bo raczej zrobią niezły chaos niż polepszą air flow. Jak dla mnie to efekciarskie, ale niezupełnie potrzebne. Za to pomysł z tubą jest bardzo dobry i można by go znacznie lepiej wykorzystać, np: do wentylatora na procku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja tu tylko podałem, to co znalazłem w sieci. Sam wiem, że nic już do kompa nie wsadzisz mając to coś. Ale rzeczywiście są efekciarskie - i nic pozatym !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 A czy ja Ci mówie, zebyś ich nie kupował? Przecież tylko mówie co o nich sądzę... Kiepski ten color, jak to plastik, to bym w życiu tego do obudowy nie wsadził... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 nie podobaja mi sie, za bardzo przekombinowane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 chyba ze zamontowac te wentyle śmiszne poza obudową znaczy sie po drogiej stronie śledzi tych pustych oczhyfiście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 SHIT na resorach ipewnie bedzie kosztowal kolo 100 euro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 calkiem calkiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Co jak co, ale mi się podobają. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daleth Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 he he niezle chlodzi bo by musiala bzzz mojego GF podkreconego chodzic (3-4 st w obudowie mniej) a i modemu, muzycznej, sieciowki by niebylo :) hmmm tylko gdzie tu monitora podlaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...