R4VeN_pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Witam Mam od paru dni takiego zonka.Otóż explorer jedzie mi procka na 100% i jedyne co pomaga, to 3 magiczne klawisze i zamknięcie procesu.Ale za 5 minut dzieje się to samo.Nic nie robiłem w windzie, oprócz updatu zbiorczego ze stronki, jak się naczytałem o tych krytycznych błędach. Wie ktoś, który szajs to powoduje i jak to wywalić? Z góry thx za info i poświęcony czas na pier....... się z microsoftem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Po takim "zbiorczym" apdejcie XP u mnie bylo jeszcze gorzej. Moja rada to nie instalowac wszystkiego, co jest dostepne. Mi wystarcza patch antyblasterowy i najswiezsza lata do OE6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no fajnie, czyli co , format? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 u mnie pojawil sie podobny problem. bez instalacji lat. sam z siebie. najpierw zwieszal po jakims czasie, a teraz od razu, tzn. explorer jako ikonki itd. moze zyc, tylko okna katalogow zwieszaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Popatrz jeszcze tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66808 mam cos podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Nie wiem jak to jest z wami :lol: Instaluje WinXPSP1 oraz ta zbiorcza KB826939 i jest wszystko OK. AMD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Nie wiem jak to jest z wami :lol: Instaluje WinXPSP1 oraz ta zbiorcza KB826939 i jest wszystko OK. AMD? Chcesz wojny ?? Nie ? Wiec po co te glupie pytanie. A jak na P3 po wywolaniu menu kontekstowego procek mial 100% i az M$ wypuscil latke to bylo ok ?? U mnie rozwiazaniem jest wlaczenie Firewalla nawet tego z WinXP. Podejrzewam ze cos z sieci sie wlecze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 u mnie okazalo sie ze daemon cd krzaczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Po co uzywac daemona, skoro jest alcohol? ANalfabeta, jakos nie mialem przypadku o ktorym pisales, a czesto pracuje na PIII. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bo demon jest darmowy, np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Alcohol tez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszg Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ale przez miesac tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Chodzilo mi o co innego, ale jezeli juz tak podchodzisz do sprawy, to co miesiac robisz Ghosta i po temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rupert Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 chłopaku sprawdz czy masz wirusa a po drugie którys program nie współpracuje z ex. ja miałem podobny problem ale z kodekami przy odtwarzaniu filmów zawieszał mi sie explorer i restart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...