Master_FX Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 witam Które kable połączyć ze sobą od złącza zasilacza do płyty, chodzi mi o to aby zasilka pracowała sama, gdzieś to było ale cholera nie mogę znależć;(. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=2 prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a dziękuję bardzo to ja o to pytałem, pod innym loginem bo mi się hasełko zapomniało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Ależ nie ma za co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...