Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

dobre sluchawki MUSZA kosztowac i stylizacja wygladu przecietnych na te z wyzszej polki nic tu nie zmieni(ostatnio niesmaowicie rozbawil mnie wyglad "lepszych" slyuchawek manty ktrych cena wachala sie w zaleznosci od sklepu miedzy 40-100 ;)).. wiec jesli brak funduszy to odsluchaj w jakims mediamarkcie obowiazkowo na ulubionej plytce.. porownaj do podobnych cenowo i kupuj... Cudow raczej sie nie spodiewacj.. ale a noz podejda pod preferowany przez Ciebie gatunek.

Kazdy inaczej slyszy a tym bardziej innego typu muzyki slucha... w tym przedziale cenowym wg mnie powinienes zdecydowac sam po dokladnym odlsuchu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

starszy takie ma. ja mam słabszy model 195 i sądla mnie lepsze. te 250 mają dłuższy kabel (i napis że są do TV) oraz regulację głośności na kablu. nie uciskają, są mięciutkie ale nie trzymają się tak dobrze jak moje. co do jakości dźwięku też nie odczuwam różnicy, może tylko te 195 mniej tłumią hałasy zewnętrzne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Parówkowy_Skrytożerca

starszy takie ma. ja mam słabszy model 195 i sądla mnie lepsze. te 250 mają dłuższy kabel (i napis że są do TV) oraz regulację głośności na kablu. nie uciskają, są mięciutkie ale nie trzymają się tak dobrze jak moje. co do jakości dźwięku też nie odczuwam różnicy, może tylko te 195 mniej tłumią hałasy zewnętrzne.

720682[/snapback]

wcale nie tłumia - powtarzam - zero tłumienia ... jak siedze w pokoju to jak leci przez nie dźwięk to i tak słyszę o czym starzy gadają w kuchni :) mimo, że to około15 m przez korytarz i 2 drzwi :) oczywiście jeśłi drzwi sa otwarte .. areszta wypowiedzi o tych słuchawkach tu:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...6entry1592606

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wcale nie tłumia - powtarzam - zero tłumienia ... jak siedze w pokoju to jak leci przez nie dźwięk to i tak słyszę o czym starzy gadają w kuchni :) mimo, że to około15 m przez korytarz i 2 drzwi :) oczywiście jeśłi drzwi sa otwarte .. areszta wypowiedzi o tych słuchawkach tu:

1592615[/snapback]

No nieźle, temat z przed 1,5 roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi