Jezuz77 Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Czy tą wersję 64 megową można przerobić przelutowując tranzystorek jak w wersji 128 megowej? Musze dodać że odblokowałem programowo na 8 potoków jednak był zonk z artefaktami :( niestety. Kartę kupiłem 3 dni temu i ma ma pamięci infeony 3ns. Z góry dzięki za odpowiedź. P.S. Ogólnie jestem zadowolony i to bardzo! cena=wydajność 520 zetów za Herkulesa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swuj Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 troche poczytalem o tym i czlowieku jak mozesz z 64mb zrobic 128mb a tranzystor przelutowywuje sie po to by odblokowac te dodatkowe potoki a ty zrobiles to softwerowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Czy tą wersję 64 megową można przerobić przelutowując tranzystorek jak w wersji 128 megowej? Przeczytaj jeszcze raz, co napisałeś, bo ja chyba śnię... Poza tym o modowaniu R9500 było już napisane duuuużo... bardzo dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...