freeman Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Gdy ogladam film to TV stoi zaraz obok obudowy komputera. Przewaznie ok. 2-3h. Dokladnie to stoi miedzy monitorem i kompem. Po znieksztalceniach na monitorze widac, ze TV (jakis bardzo stary Panasonic) zakloca prace monitora swoim polem magnetycznym(?) Dlatego monitor wylaczam. Co z komputerem? Moze TV zle wyplywac na jego podzespoly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 na komputer chyba raczej wpływu nie bedzie miał ale nie jestem pewien do konca. jeżeli chodzi o monitor to miałem podobną sytuacje tylko u mnie monitor stał na biurku blisko kaloryfera i ktoś musiał mieć coś podłączone do niego bo tez mi sie obraz rozmazywał i pływał ale oprócz tego nie zauważyłem zeby miało to jakiś wpływ na komputer POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Gdy ogladam film to TV stoi zaraz obok obudowy komputera. Przewaznie ok. 2-3h. Dokladnie to stoi miedzy monitorem i kompem. Po znieksztalceniach na monitorze widac, ze TV (jakis bardzo stary Panasonic) zakloca prace monitora swoim polem magnetycznym(?) Dlatego monitor wylaczam. Co z komputerem? Moze TV zle wyplywac na jego podzespoly? Tez mialem kiedys takie zaklocenia na swoim starym CRT i sie tym wcale az tak nie przejmowalem, ale jak trzeba bylo oddac monitor do serwisum bo juz sie pracowac na nim nie dalo (cos sie z kineskopem stalo) to sie przejalem i juz nigdy wiecej!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...