luccanus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 witam :) . słyszałem że można podkręcić sb live przez wgranie sterowników audigy. ale czy można w jakiś sposób podkręcić inną kartę muzyczną? mam kartę sweex 5.1 czy można ją podkręcić :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 tak, dając wyższe PCI :lol: ale to nic nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 tak, dając wyższe PCI :lol: ale to nic nie da.Jak nic, karta bedzie mogła odebrać więcej danych i wiecej wysląć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 kupujcie ruskie zegarki, chodzą najszybciej :lol: chyba AC'97 potrafią sięwykrzaczać na wyższym PCI, osobne raczej sporo wytrzymują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Ja mam SB 128 PCI i można coś z niej zrobić/przerobić/podkręcić itp. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luccanus Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a jak podwyższyć PCI na takiej karcie :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 a jak podwyższyć PCI na takiej karcie :?: :) Ale po co to kompletnie nic nie daje. Wyrzsze pci to jest raczej nie mile widziany skytek uboczny wysokiego fsb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 A ja mam może takie niecodzienne pytanie ale zastanawiam sie czy ma znaczenie to, pod ktory slot PCI podepniemy karte dzwiekowa!? Swoją mam w slocie na samym dole i słychać buczenie. W najblizszym czasie jak bede otwierał blaszaka to zmienie slot, ciekawe czy to jest powodem tych nieprzyjemnych dzwięków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Spróbować możesz, chociaż przekładanie karty do innego pci raczej ma sens, gdy dźwięk się zarywa, trzeszczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Piter do przedostatniego portu od dołu podepnij... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...