memorando Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 dobierzcie mi system operacyjny marki linux taki abym na płycie msi k7ndelta ilsr mógł używać zintegrowanej karty sieciowej:) bez zadnego kombinowania czyli wlączam instalkkę i sieć dziala:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 moze mandrake ruszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Moze Windows? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memorando Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Moze Windows? ;-) nie kpij ja od windowsa chcę uciec bo mam go dosyć proszę dalsze sugestie rzucać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Bez kombinowania? Małe szanse na dzień dzisiejszy. Zobacz pod co nVidia wypuściła stery w .rpm i to zainstaluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Linuks poki co jest i jeszcze dlugo bedzie systemem, ktory bedzie wymagal wiekszej interakcji ze strony uzytkownika. Nie kpie wiec, tylko chce Ci uswiadomic, ze ten system ma swoja filozofie, ktora opiera sie na tym, ze nie straszne administratorowi boje z dokumentacja, bledami i tak dalej. Przy dowolnym poziomie GUI diagnozowanie wielu bledow jak i wiele czynnosci administracyjnych bedzie wymagalo jeszcze dlugo znajomosci czarnej magii pod postacia polecen terminalowych i inszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...