Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawa wygląda tak:

często jeżdżę z różnymi grajkami na uszach (cd/mp3) i nie słyszę telefonu, kiedy ktoś dzwoni. w związku z tym, że są stereofoniczne zestawy słuchawkowe pomyślałem, że możnaby zintegrować telefon i grajka. Stąd moje pytanko: widział ktoś schemat czegoś takiego?

myślałem o czymś w rodzaju małego pudełka które podłącza się do telefonu i do grajka i do którego wpina się zestaw słuchawkowy. normalnie gra muza, ale jak ktoś dzwoni, muzyka jest odłączana, można skorzystać z normalnego zestawu słuchawkowego, a po odłożeniu słuchawy wracamy do słuchania muzy.

ktoś się spotkał z czymś takim? prosiłbym o darowanie sobie uwag w stylu "qp sobie telefon z mp3" bo nie o to chodzi.

pozdrawiam,

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qp sobie telefon z mp3 :) nie no zartuje :P .......... nie wiem czy takie coś da sie zrobic , nie spotkałem się nigdy , a pare razy patrzyłem na to .......... i nie wiem czy juz czasem gdzies ktos sie o to ie pytal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...do zrobienia jak najbardziej, popytaj na elektrodzie, nie powinno być to nic zbyt trudnego, hmmmm... nie mam zbyt wielkiej wiedzy, ale przełącznik elektryczny sterowany impulsem kabla od słuchawek telephonu dodający opór na wyjściu z grajka, do tego tel połączony do wejścia na słuchawki układu za oporem, tyle... pewnie lol, ale co mi tam, to tylko concept... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefonik mniej w kiedzeni, jesli bedzie ktosik dzwonil to poczujesz WIBRE ;)

W bocznej kieszeni M65tek komórka zawinięta w miękki pokrowiec ma być wyczuwalna? czyba po przykręceniu prawdziwego wibratora...

a więc nikt jeszcze nie robił czegoś takiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi