Caminero Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Cofnalem sie wstecz do save i od nowa zszedlem na most rozwalem wszystkich i nadal nic mi sie nie otwiera :( Jest tam jakies zejscie na dol ale ono jest nieaktywne, a strzalka kieruje mnie na srodek mostu, tam gdzie byly takie duze zbiorniki, rozwalilem je i nadal nic :? Nie wiem co moge jeszcze zrobic, beczki wszystkie rozwalilem, przeciwnikow tez i jestem w kropce :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Spróbuj te nadajniki rozwalić... Ja tam rozwalałem co wlezie i mi się otworzyły drzwiczki oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 A te u góry co stoja na nawyższym miejscu mostu (nie da sie tam wejsc chyba, rozwaliles ?? Nie wiem - ja tam nie mialem zadnych problemow tego typu w tym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2004 Dzieki chlopaki za rady, okazalo sie jak wrocilem jeszcze do wczesniejszego save ze ominalem jednego goscia na srodkowym moscie i to mnie blokowalo :) Teraz juz jest spoko te drzwi sie otworzyly, moge dalej grac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2004 Rozwalilem ostatniego bossa i co.... co zadnego zakonczenia, nic.... !!! Tylko info ze dostalem jakas tam nowa karte... A gdzie jakis filmik na koniec albo cos takiego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Witam, mam maly problemik w C02E06 Bagna, mianowicie jest tam potwor ktorego trzeba rozwalic i zadna bron na niego nie dziala, uzywalem calego arsenalu a jego linia zycia ani drgnela :? Moze ktos sie orientuje czym mozna go zgladzic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 strzelaj w banki z powietrzem? obok niego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kociemb! Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dajcie solucje do Painkillera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dajcie solucje do Painkillera. Trudno poszukać :? Chociażby przez to :google: Ale masz http://www.painkiller.pl/modules.php?op=mo...order=0&thold=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Dajcie solucje do Painkillera.Proszę bardzo, :D pierwsza plansza: Idziesz do przodu i prujesz we wszystko co się rusza druga plansza: Idziesz do przodu i prujesz we wszystko co się rusza trzecia plansza: Idziesz do przodu i prujesz we wszystko co się rusza czwarta plansza: Idziesz do przodu i prujesz we wszystko co się rusza piąta plansza: Idziesz do przodu i prujesz we wszystko co się rusza ... A jak jest jakiś boss to przykro mi trzeba troszkę pokombinować, wiem że niektórych myślenie, nawet w szczątkowej paikillerowej ilości, bardzo boli, ale nie_ma_mocnych Painkiller to gra dla homo sapiens* a nie dla australopiteków i szympansów :lol: *. homo - ludź(łac.) sapiens - myślący(łac.**) **. łac. - język łacinowaty, dawno wymarły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 No fakt M4TEUSZ, niektórych myślenie boli, a do tego wszystkiego musimy jeszcze takim ludzią wszystko wyjaśniać bo tak, to by forum w wielki bur**** się zmieniło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Odkopuje temat :] Gierke w SP przeszedlem jakis czas temu, teraz chcialem sobie pograc w MP. Mam podstawowa wersje 1.0, najnowszy patch to 1.64. Czy musze ssac wszystki patch po kolei, czy jest jakis jeden finalny ? patches Co to jest za plik Painkiller v1.61 CPL Patch , to jest normalny patch do gry ? Jesli tak to troche on tlustawy. :] Jesli ktos łoi na MP to prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a nawet nie pamietam ale chyba 1.61 -> 1.62 -> 1.64 cpl sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Cięzko Ci będzie w to pograć , ogólnie to garstka ludzi w to gra , pozatym tryb MP jak dla mnie był kiepściutki , no ale to kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 nie przesadzaj z tym kiepsciutkim MP :blink: MP jest zajefajny :!: :D jak masz pk++ moda to możesz nawet potrenować z botem juz dosyć dużo map wyszło zrobionych przez fanów, głownie ze sceny qw zreszta na serwerach painkiller.pl prawie zawsze znajde kogoś na duelka tylko ze przeważnie to sa niezli gosu :mrgreen: Mess - dobrze gadasz - tylko czy ath ma dodatek ? bo jak nie to finalny patch dla podstawki to 1.35 a kolejnosci patchowania nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Kurde patch 1.61 ma ponad 300 MB :/. Mam wersje 1.35 - musze go sciagnac, bo sobie nie pogram w mp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 nie przesadzaj z tym kiepsciutkim MP :blink: MP jest zajefajny :!: :D jak masz pk++ moda to możesz nawet potrenować z botem juz dosyć dużo map wyszło zrobionych przez fanów, głownie ze sceny qw zreszta na serwerach painkiller.pl prawie zawsze znajde kogoś na duelka tylko ze przeważnie to sa niezli gosu :mrgreen: Mess - dobrze gadasz - tylko czy ath ma dodatek ? bo jak nie to finalny patch dla podstawki to 1.35 a kolejnosci patchowania nie pamietam 1508235[/snapback] Finalny patch do podstawki to 1.62. Wczoraj zassalem wszystko i kolejnosc to : 1.61 (338mb), 1.62 (108mb), 1.64 (6,3mb). W sumie malo jest serwerow, gra mi sie to jakos srednio. Akurat SP w tej grze jest lepszy niz MP. Jak by ktos byl zainteresowany org. kluczem to PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Witaka:) odswieze temat, bo w kioskach pojawiła sie owa gra (znowu) za 19.90.. wczesniej w nią nie gralem, bo po prostu mnie DZIWNIE ominela:) Teraz kupilem DVD z ową grą, jest na niej dodatek.. Mega wypas gra!! że też wczesniej w nią nie grałem!! Polecam wszystkim wydac te 20zł na czad gre.. dla tych polecam co jeszcze jej nie mają:) lub dla tych, którzy omineli ją jak ja wczesniej:) Najbardziej podoba mi sie to, że ta gra chodzi mega płynnie, wraz fajniutką graficzką i to, że jest DYNAMICZNA! pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Masz fajny sprzet jak na ta gre wiec sie nie dziw. Na 4Ti smigala w max detalach i tylko w niektorych momentach trzebabylo zjezdzac do medium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a ja chciałem pograc na 6800 i widze ze nic z tego :lol: po uruchomieniu gierki , za kazdym razem jest zwis [jeszcze przed menu] mam ssac te wielgachne patche zeby pograc? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Dobre, bo polskie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a ja chciałem pograc na 6800 i widze ze nic z tego :lol: po uruchomieniu gierki , za kazdym razem jest zwis [jeszcze przed menu] mam ssac te wielgachne patche zeby pograc? <_< 1697779[/snapback] Ten sam przypadek miałem. Nawet update do najnowszej versji gry jak i sterów nie pomógł :/ Co do wielkości patchy to normalnie śmiech na sali :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Ten sam przypadek miałem. Nawet update do najnowszej versji gry jak i sterów nie pomógł :/ Co do wielkości patchy to normalnie śmiech na sali :blink: 1698036[/snapback] a, czyli sobie nie pogram? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 a, czyli sobie nie pogram? :lol2: 1698041[/snapback] Hmmm tego nie wiem, bo sprawdzałem jak tylko dostałem 6800 czyli jakoś w kwietniu więc może sytucja się zminiła :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 ja mam ta edycje black i ona ma zainstalowane wszystkie patche, wiec nic nie trzeba sciagac, mam tez 6800 i mi chodzi bez zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 hmm u mnei na 6800 wersja podstawowa chodzila normalnie. nie ralem dlugo ale chodzila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) potwierdzam.. wersja BLACK EDITION dziala bez problemow. Edytowane 14 Października 2005 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Gierka jest swietna... ta kolkownica mniami. Chyba ja zakupie sobie bo widzialem w kiosku za 20 zl z dodatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Trzeba się będzie szarpnąć na tą wersję BE...(podstawkę miałem zaraz po premierze, a dodatek...e...:| )... trzeba wspierać polskich programistów... a właśnie - wydali już Painkillera na Xboxa ??... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Gierka jest swietna... ta kolkownica mniami. Chyba ja zakupie sobie bo widzialem w kiosku za 20 zl z dodatkiem. 1699476[/snapback] to wlasnie pisalem to wyzej:) hehehe. dlatego temat odswiezylem.. Gra to istna sieka, lecisz i napierasz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...