sir Afeen Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Chciałby prosić wszystkich którzy kupili zimne katody w pc-tuning.pl o opinię na temat zestawu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ja ja mam, swieci niesamowicie, dwa razy mocniej niz standardowy neon, niedlugo recenzja na www.moded-kompz.net Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Dzięki za odpowiedź. Teraz tylko mały problem przedemną: kolor :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 nie ma sprawy, ja ma niebieska, jest niesamowita, powiedzialbym ze daje bardzo "zimne" swiatlo, zamawiam juz druga aktualnie, pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A jak jest z temperatura wewnatrz budy. Rosnie przy zapalonym swiatelku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A jak jest z temperatura wewnatrz budy. Rosnie przy zapalonym swiatelku ? nie nie rosnie, sama katoda ma 34 w czasie pracy, ma zbyt mala powierzchnie zeby oddawac jakies cieplo, a jesli juz to rosnie o 0,1 stopnia :), mam prosbe skonczmy juz z tym mitem ze neony i katody podgrzewaja bude, bo jak nie to sie wk....... i wyciagne Dragunowa! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Właśnie zamówiłem. Wybrałem niebiańską :) . Uuuuu już sie nie mogę doczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Właśnie zamówiłem. Wybrałem niebiańską :) . Uuuuu już sie nie mogę doczekać. Szkoda ze kosztuje tyle kasy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Właśnie zamówiłem. Wybrałem niebiańską :) . Uuuuu już sie nie mogę doczekać. Widze Klaudio, ze szalejesz... Ja zapodalem Athlonika... I WebCam-a, na katode przyjdzie pora przy nowej modyfikacji... :) P.S. Nic nie piszesz do mnie ostanio co sie stalo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 klaudio?, huehuhehue (smiech przyjazny, bnez obrazy :) ), bardzo dobry wybor sir Afeen, wielki brat bedzie bedzie pod wrazeniem jak odpalisz katode Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 klaudio?, huehuhehue (smiech przyjazny, bnez obrazy :) ), bardzo dobry wybor sir Affin, wielki brat bedzie bedzie pod wrazeniem jak odpalisz katode Klaudio bo na imie ma Klaudiusz... A znamy sie dosc dlugo i sie modyfikujemy - znaczy kumplujemy. Budy nasze to efekt siedzenia na virtual-hideout :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 8O sza! co za katastrofa! poznali moje imie, teraz bede musial zabic wszystkich forumowiczow! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 8O sza! co za katastrofa! poznali moje imie, teraz bede musial zabic wszystkich forumowiczow! :twisted:Sorry! :twisted: Wydalo sie!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 przezyja tylko ci, ktorzy znaja sekretny uscisk reki! :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 przezyja tylko ci, ktorzy znaja sekretny uscisk reki! :twisted: spoconej lapy ;), fe! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 przezyja tylko ci, ktorzy znaja sekretny uscisk reki! :twisted: No to chyba bede ja... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi! 8) A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi! 8) A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz? mysle ze niekiepsko, u mnie beda 2 katodki + 2 neonki + glowire, ale uvka to ciekawy pomysl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi! 8) A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz? mysle ze niekiepsko, u mnie beda 2 katodki + 2 neonki + glowire, ale uvka to ciekawy pomysl Ile to pradu bedzie zarlo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi! 8) A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz? mysle ze niekiepsko, u mnie beda 2 katodki + 2 neonki + glowire, ale uvka to ciekawy pomysl Ile to pradu bedzie zarlo? rach mam w liczone w wynajem 8) , caly 1 psu jest przeznaczony na lampecki hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale ja wcale nie powiedzialem, ze spiderman przezyje, szczegolnie jako sprawca. TERAZ JUZ PRZED NIKIM SIE NIE UKRYJESZ MICHALE PAJĄKU! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ale ja wcale nie powiedzialem, ze spiderman przezyje, szczegolnie jako sprawca. TERAZ JUZ PRZED NIKIM SIE NIE UKRYJESZ MICHALE PAJĄKU! :lol: Panowie "troszke" odbiegacie od tematu. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zobacz na www.crazypc.com tam zakupilem do swojej obudowy niebieska katode jest super.A jakies 2 tygodnie temu zakupilem czerwony naon(przelacznik na reagowanie na muzyke) gora katoda dol neon wyglada super niedlugo przesle zdjecia na TWEAK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ale ja wcale nie powiedzialem, ze spiderman przezyje, szczegolnie jako sprawca. TERAZ JUZ PRZED NIKIM SIE NIE UKRYJESZ MICHALE PAJĄKU! :lol: Panowie "troszke" odbiegacie od tematu. :? Sorry... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zobacz na www.crazypc.com tam zakupilem do swojej obudowy niebieska katode jest super.A jakies 2 tygodnie temu zakupilem czerwony naon(przelacznik na reagowanie na muzyke) gora katoda dol neon wyglada super niedlugo przesle zdjecia na TWEAK. niestety stary ciezko nam kupowac w sklepach w stanach bedac w polsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zobacz na www.crazypc.com tam zakupilem do swojej obudowy niebieska katode jest super.A jakies 2 tygodnie temu zakupilem czerwony naon(przelacznik na reagowanie na muzyke) gora katoda dol neon wyglada super niedlugo przesle zdjecia na TWEAK. niestety stary ciezko nam kupowac w sklepach w stanach bedac w polsce To tak zwany obiektywny problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :D Nareszcie jest! Odebralem moja katode! Oto pierwsze spostrzezenia: jest sporo jasniejsza od neonu, jest naprawde filigranowa - mozna ja wszedzie wcisnac, tylko co ciekawe to swiatlo delikatnie pulsuje - wy tez tak macie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 :D Nareszcie jest! Odebralem moja katode! Oto pierwsze spostrzezenia: jest sporo jasniejsza od neonu, jest naprawde filigranowa - mozna ja wszedzie wcisnac, tylko co ciekawe to swiatlo delikatnie pulsuje - wy tez tak macie? hmm pulsuje?, a moze serce ci tak mocno bije z wrazenia ? :), mowilem ze swieci super, ale u mnie nie pulsuje....hmm, poczekaj moze troche niech sie nagrzeje, hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 no tak minimalnie migocze ale moze to przez zasilacz (shido 300w :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...