Skocz do zawartości
sir Afeen

Prośba o opinię na temat katod z pc-tuning

Rekomendowane odpowiedzi

A jak jest z temperatura wewnatrz budy. Rosnie przy zapalonym swiatelku ?

nie nie rosnie, sama katoda ma 34 w czasie pracy, ma zbyt mala powierzchnie zeby oddawac jakies cieplo, a jesli juz to rosnie o 0,1 stopnia :), mam prosbe skonczmy juz z tym mitem ze neony i katody podgrzewaja bude, bo jak nie to sie wk....... i wyciagne Dragunowa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie zamówiłem. Wybrałem niebiańską  :) . Uuuuu już sie nie mogę doczekać.

Widze Klaudio, ze szalejesz... Ja zapodalem Athlonika... I WebCam-a, na katode przyjdzie pora przy nowej modyfikacji... :)

P.S. Nic nie piszesz do mnie ostanio co sie stalo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

klaudio?, huehuhehue (smiech przyjazny, bnez obrazy :) ), bardzo dobry wybor sir Affin, wielki brat bedzie bedzie pod wrazeniem jak odpalisz katode

Klaudio bo na imie ma Klaudiusz... A znamy sie dosc dlugo i sie modyfikujemy - znaczy kumplujemy. Budy nasze to efekt siedzenia na virtual-hideout :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale sobie slodzicie chopaki ;), buzi buzi!  8)

A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz?

mysle ze niekiepsko, u mnie beda 2 katodki + 2 neonki + glowire, ale uvka to ciekawy pomysl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A swoja droga to ciekaw jestem, jakby swiecila blue cathode razem z neonem UV. Moglo by to wygladac ciekawie. Nieprawdaz?

mysle ze niekiepsko, u mnie beda 2 katodki + 2 neonki + glowire, ale uvka to ciekawy pomysl

Ile to pradu bedzie zarlo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile to pradu bedzie zarlo?

rach mam w liczone w wynajem 8) , caly 1 psu jest przeznaczony na lampecki hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja wcale nie powiedzialem, ze spiderman przezyje, szczegolnie jako sprawca. TERAZ JUZ PRZED NIKIM SIE NIE UKRYJESZ MICHALE PAJĄKU!  :lol:

Panowie "troszke" odbiegacie od tematu. :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz na www.crazypc.com tam zakupilem do swojej obudowy niebieska katode jest super.A jakies 2 tygodnie temu zakupilem czerwony naon(przelacznik na reagowanie na muzyke) gora katoda dol neon wyglada super niedlugo przesle zdjecia na TWEAK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz na www.crazypc.com tam zakupilem do swojej obudowy niebieska katode jest super.A jakies 2 tygodnie temu zakupilem czerwony naon(przelacznik na reagowanie na muzyke) gora katoda dol neon wyglada super niedlugo przesle zdjecia na TWEAK.

niestety stary ciezko nam kupowac w sklepach w stanach bedac w polsce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety stary ciezko nam kupowac w sklepach w stanach bedac w polsce

To tak zwany obiektywny problem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Nareszcie jest! Odebralem moja katode! Oto pierwsze spostrzezenia: jest sporo jasniejsza od neonu, jest naprawde filigranowa - mozna ja wszedzie wcisnac, tylko co ciekawe to swiatlo delikatnie pulsuje - wy tez tak macie?

hmm pulsuje?, a moze serce ci tak mocno bije z wrazenia ? :), mowilem ze swieci super, ale u mnie nie pulsuje....hmm, poczekaj moze troche niech sie nagrzeje, hmm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...