phranzee Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 RS: za cos troszke ponad 100 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 RS: za cos troszke ponad 100 :) Zadzwoń do BOA i męcz konsultanta pytaniami :D Muszą być mili dotąd-dopóki Ty jesteś miły :twisted: A tak w ogóle era to niezły shit - jeszcze rok mi został u tych debili, zobaczymy jak to będzie... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 W Idei chyba nie ma takich cyrkow ? Bo za pare miesiecy mam zamiar zmienic telefonik (Siemens C55) na jakis nowszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ja juz mam 3 telefon na abonamet w Erze bo moj tata kupuje w tej sieci i uwarza ze ona jest super..a tu g.o.w.n.o prawda bo z tego co bylem przy zakupie i podpisywaniu umow to ze jest sie juz stalym kliientem nic to nie daje...zadnych upustow...nic...jak teraz mam Siemensa MC60 to normalnie moj tata sie pytal o jakies korzystne warunki przy tylu latach w Erze a oni nic korzystnego i oplacalnego nie oferuja...to nie oplacalo mu sie i podpisal nowa umowe...a WOGOLE to dobrze ze mu sie w maju konczy umowa to powiedzialem zeby kupil w IDEi MIX jakiegos fona...a ja mu dam tego siemensa i jego ERE....:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 ok, sprawa zamknieta, nowa umowa podpisana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...