CavV6 Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 witam - pytanko jest proste - które karty graficzne miały wejście na okulary 3D Asusa, bo chcę zrobić sobie w domu Małych Agentów 3D... Okulary mam, a karty ni ma... ;) Moze widzieliście jakąs karte na Allegro... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopic Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 temat podobny a nie chce smiecic wiec tu spytam, czy moze ktos slyszal o takim programie co zmienia odpowiednio kolory na monitorze, ze potem jak sie wlozy te niebiesko, czerwone okularki to ma sie efekt trojwymiarowego kina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSh! Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Ja mam GF3 Asus'a :) dostalem okularki razem z nim. Moze chcesz kupic :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 wystarczy miec te zwykle okularki papierowe i programik pamietam gralem tak w q3 :) nazwy jego nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 ale ja MAM okularki, a właśnie karty nie mam... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kali111 Opublikowano 12 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2004 Może się dołącze, kupiłem se R9600pro, po starej grafie ASUS6600deluxe(GF1) zostały mi okularki 3D, czy może ktoś się już spotkał ze sposobem podłączenia tego "ustrojstwa" z kartami nie posiadającymi gniazdka do okularów 3D. Kiedyś czytałem że były okulary z jakąś przejściówką którą można było podłączyć do prawie każdej karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...