Slayer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Podsumowanie: przegrałem To nie była wina zasilacza. Nie mogłem w żaden sposób zmienić bios karty tak na swoim i na innym sprzecie. To skreśliło jaką kolwiek możliwość prawidłowego działania na mojej płycie głóniej. Pytanie- czy ktoś mógłby mi sporządzić idealną instrukcję, żeby bez żadnej integracjii- tylko wciskanie, wpisywanie na żywca z instrukcjii jak upgratewoć bios? Wiem, że to trochę chamsko wygląda, ale ja w żadnen sposób nie mogę zrobić tego sam. Napiszcie, jak dla totalnie zielonego człowieka, jak to zrobić, bo jeżeli nie zrobię tego, to jutro wysyłam kartę( o ile będzie to możliwe) do sklepu na drugim końcu Polski. Proszę takze o plik-bios- w 100% pasujący do karty- w wersjii 7008 i edytor bios. Jestem zdany wyłacznie na waszą wiedzę i dobrą wolę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 bardzo chetnie ci pomoge w miare swoich mozliwosci ale nic nie rozumiem z tego belkotu, co ma do rzeczy zasilacz?, bios sie zmienia flasherem i wrzuca plik biosu,ale dobry!, ajk mogles wgrac zly plik?!!!!, po co w ogole zmieniales bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Eh ktos usunol moj post ! Co za kraj ! Wry ! Gdyby to jeszcze bylo nie prawda to bym zrozumila ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 o co chodzi z tym zasilaczem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 troche to nieczytelnie napisales.napisz czy chcesz tylko upgradowac bios czy cos ci sie zrypalo z zasilaczem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Nie wiem po co zmieniałeś ten bios... Ja bym sie cieszył tym co mam albo przynajmniej tydzień przed sie przygotowywał do update biosu... A ni tak od razu dopiero co włożyłeś i już update biosu... Twoja sprawa, ale wszystkiego naraz miec raczej nie mozesz i takie zeczy sie robi dokładnie i po mału, a nie tak szybko, nikt Cie nie goni. A karta na fabrcznych ustawieniach działa dobrze i jest ok jeśli sie nie myle// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Nie wiem po co zmieniałeś ten bios... Ja bym sie cieszył tym co mam albo przynajmniej tydzień przed sie przygotowywał do update biosu... A ni tak od razu dopiero co włożyłeś i już update biosu... Twoja sprawa, ale wszystkiego naraz miec raczej nie mozesz i takie zeczy sie robi dokładnie i po mału, a nie tak szybko, nikt Cie nie goni. A karta na fabrcznych ustawieniach działa dobrze i jest ok jeśli sie nie myle// O Boże!!! Miej litość!!!! Ja już normalnie świruję!!! Gdyby wszystko by było ok, to bym sobie odpuścił, a nie 24 godziny bez przerwy przy kompie siedział i szukał, jak upgratować bios, próbował to zrobić ze 30 pare razy bez skutku!!! Karta potrzebuje nowego biosu, bo nie chce działać mi na płycie gł....Katuję ten temat pare wątków wcześniej i bez rezultatu.....Ja już nie wyrabiam!!!!! 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 stary niemoze sobie zalatwic jakiego tridenta isa albo pci albo napisz plik wsadowy (bleble.bat) zdefinjuj tam co i jak i jedno polecenie wystarczy ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 w instrukcji pisze jak zrobic update... Po drugie lepiej zrób update biosu w płycie niż w karcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Na tej stronie masz Flash bios Ati + 4 Bios ściągnij i się pobaw. Możesz wstawić zamiast jednego z tych biosów swój, tylko zmień nazwę na taką samą jak ten którego wywaliłeś. Pozdr. http://www.multi-hardware.com/affdownloads.php3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...