Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Podsumowanie: przegrałem

To nie była wina zasilacza. Nie mogłem w żaden sposób zmienić bios karty tak na swoim i na innym sprzecie. To skreśliło jaką kolwiek możliwość prawidłowego działania na mojej płycie głóniej.

Pytanie- czy ktoś mógłby mi sporządzić idealną instrukcję, żeby bez żadnej integracjii- tylko wciskanie, wpisywanie na żywca z instrukcjii jak upgratewoć bios? Wiem, że to trochę chamsko wygląda, ale ja w żadnen sposób nie mogę zrobić tego sam. Napiszcie, jak dla totalnie zielonego człowieka, jak to zrobić, bo jeżeli nie zrobię tego, to jutro wysyłam kartę( o ile będzie to możliwe) do sklepu na drugim końcu Polski. Proszę takze o plik-bios- w 100% pasujący do karty- w wersjii 7008 i edytor bios.

Jestem zdany wyłacznie na waszą wiedzę i dobrą wolę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo chetnie ci pomoge w miare swoich mozliwosci ale nic nie rozumiem z tego belkotu, co ma do rzeczy zasilacz?, bios sie zmienia flasherem i wrzuca plik biosu,ale dobry!, ajk mogles wgrac zly plik?!!!!, po co w ogole zmieniales bios?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co zmieniałeś ten bios...

Ja bym sie cieszył tym co mam albo przynajmniej tydzień przed sie przygotowywał do update biosu...

A ni tak od razu dopiero co włożyłeś i już update biosu...

Twoja sprawa, ale wszystkiego naraz miec raczej nie mozesz i takie zeczy sie robi dokładnie i po mału, a nie tak szybko, nikt Cie nie goni.

A karta na fabrcznych ustawieniach działa dobrze i jest ok jeśli sie nie myle//

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem po co zmieniałeś ten bios...

Ja bym sie cieszył tym co mam albo przynajmniej tydzień przed sie przygotowywał do update biosu...

A ni tak od razu dopiero co włożyłeś i już update biosu...

Twoja sprawa, ale wszystkiego naraz miec raczej nie mozesz i takie zeczy sie robi dokładnie i po mału, a nie tak szybko, nikt Cie nie goni.

A karta na fabrcznych ustawieniach działa dobrze i jest ok jeśli sie nie myle//

O Boże!!! Miej litość!!!! Ja już normalnie świruję!!! Gdyby wszystko by było ok, to bym sobie odpuścił, a nie 24 godziny bez przerwy przy kompie siedział i szukał, jak upgratować bios, próbował to zrobić ze 30 pare razy bez skutku!!! Karta potrzebuje nowego biosu, bo nie chce działać mi na płycie gł....Katuję ten temat pare wątków wcześniej i bez rezultatu.....Ja już nie wyrabiam!!!!! 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...