bigzzgib Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ostatnio zauważyłem że 1stwap stało sie płatne więc pytam czy jest jakaś alternatywa, głównie chodzi o wysyłanie na ere bo do idei i simplusa są bezproblemowe bramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 www.miastoplusa.pl - najlepsza bramka sms.bigfoot.pl - fajna bramka niestety z ograniczeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 www.miastoplusa.pl - najlepsza bramka sms.bigfoot.pl - fajna bramka niestety z ograniczeniami Ja mam Idea i mogo sobie to miasto w dupe wstadzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 a ja mam ere i zeby sie zarejestrowac wyslalem smsa od qmpla co ma plusa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 jak płatne jak przed sekundąłałem smsa do kumpla z 1rstwapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumianko Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 1rst dziala i ma sie dobrze pozatym sa jeszcze takie bramki jak wordlink, a1, wzone, nikewoman, urban..... i duzo duzo innych ktore wysylaja eski, wystarczy chciec poszukac. co do esow do ery przecierz mozna nawet z innej sieci sie zarejestrowac do bramki podstawowej ery i miec limit 10 esow na dzien ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 jak płatne jak przed sekundąłałem smsa do kumpla z 1rstwapa Na początek dają darmowe kredyty(100) za które można smsować. Jednak z polskich sieci można je wykorzystac tylko na ere(cena 1 sms = 14 kredytów) A może ja mam jakieś inne 1stwap?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 no chyba masz bo mi sie takie cuś nie pokazało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2004 Chciałem odświeżyć temat. Co proponujecie zamiast miastaplusa bo zrobili limit 3 smsy dziennie do innych sieci. Może być płatna ale żeby nie wyszło drożej niż wysłanie jednego smsa w mojej sieci (29groszy) bo to by sensu nie miało. A komercyjna bramka w plusie jest cholernie droga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...