MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Myszaq ja jednak wierze, ze d3 bedzie mial taki sam klimat jak ss2. Wierze w to i chce wierzyc :] :] :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A propos klimatu, pamiętacie Blood-a ? :D Kurde, czasy 166MMX :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 w Blood nie gralem, ale w Blood2 tak :> teraz kolejny cytat: G - Gideon C - Caleb " G - No luck with trains, do you? C - You've just made your second mistake - stucking around G - yeah? what was my first mistake? C - letting me live " :D :D :D szkoda, ze Blood2 nie dziala na kartach nowszej generacji ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 dla mnie klimat w SS2 budowało hakowanie wieżyczek, zabawa z alarmami, zacinanie broni, samobójcze ataki z kluczem z francuskim w łapie i przede wszystkim zdobywanie nowych umiejętności.... W D3 będzie sam strach i rzeźnia - w SS2 nie było flaków - ot trochę krwi na ścianach i ta świetna muzyczka - gdzieś mam soundtrack z gry jeszcze :P .... W doomie nie będzie dialogów, fabuły ... ciężko to porównywać nawet :P ... Q&*^% muszę w końcu zaliczyć Deusa 2kę - doszłem do połowy i za Chiny nie chce mi sie grać dalej taki badziew ... ble Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 racja :/ nastroj budowaly te dialogi. Jednakze :> ja ciagle wierze, ze d3 :> bedzie cool tak samo jak SS2. BTW Shakur jak Ci sie podoba ss2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<X@ERO> Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jak dla mnie to najbardziej zachowany klimat strachu(z tego co grałem) to był w Alien vs. Praedator 1. 2 też nawet fajna byłopod tym względem. Napewno Return to the Castle Wolfenstein w kryptach to było coś. W Blood Rynn to też czasami można było się przestraszyć. No i Doom 3 beta też fajne pod tym względem. Pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 D3 do pięt nie dorośnie SS2 przynajmniej w moich oczach. To zwykła strzelanka a SS2 to jest coś więcej (przynajmniej dla mnie, no ale ja juz jestem fanatykiem tej gry ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 hm, czy znacie moze jakas gre w stylu SS2 ? Shakur, jak sie gra podoba? Czyzbys sie tak wystraszyl, ze odpisac nie mozesz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...