CougaR2 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam, przy uruchamianiu programu wyświetla mi się taki komunikat: Mam zaistalowanego DirectX 9.0b. Da się coś z tym zrobić :?: Reistalka XPka i driverów nie pomogła. Konfiguracja jak w opisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam, przy uruchamianiu programu wyświetla mi się taki komunikat: Mam zaistalowanego DirectX 9.0b. Da się coś z tym zrobić :?: Reistalka XPka i driverów nie pomogła. Konfiguracja jak w opisie. Hmm a co to robi w tym dziale ? ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Witam, przy uruchamianiu programu wyświetla mi się taki komunikat: Mam zaistalowanego DirectX 9.0b. Da się coś z tym zrobić :?: Reistalka XPka i driverów nie pomogła. Konfiguracja jak w opisie. Człowieku nalezy ci sie neiłzy ku..mac opier było o tym tyle razy a ty nawet nie poszukales wystrczy wpisac 3dmark 2001 w wyszukiwarce forum i po problemie. Zainstaluj najnowszą wersje marka 2001 albo patcha 330 www.guru3d.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Dobra przyznaję się - pomyliły mi się działy :oops: Ale w końcu jestem "początkujący uczestnik" :wink: Sorki za zamieszanko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Widze że już jest tam gdzie ma być :) Zainstaluj najnowszą wersje marka 2001 albo patcha 330 www.guru3d.com Dzięki, właśnie ściągam patcha 330. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...