Ragnor Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Poszukuje programu, który umożliwi sterowanie komputerem za pomocą pilota od tunera telewizyjnego (program musi działać pod winXP), znalażlem kilka progsów ale zaden nie współdziała z tunerem MSI TV@nywhere Master. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Witam. Z doswiadczenia moge ci polecic BTRemote 2000 (instrukcja na : http://www.polbox.com/b/btremote/BTRemote.htm). Program jest darmowy i calkiem przyjemnie sie z nim wpolpracuje mimo jego wieku. Poszukaj go na http://www.google.com , napewno bedzie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Prawdopodobnie girder ma taką opcję/moduł. A linka sobie z gugli wystrugaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 BTRemote 2000 próbowałem używać już wcześniej, ale nie współgra z chipsetem TV na moim tunerze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 jesli nieznajdziesz wtyczki do girdera obslugujacej twoja karte to pomoze ci chyba tylko kupienie czujnika na com :( no chyba ze zmienisz cala karte na jakas oparta o bt878 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Jakości Conexant CX23881 nie mam nic do zarzucenia, wiec na pewno nie wymienia na starszy model bt878 :D Właśnie sciągłem gildera i zobacze czy coś z tego wyjdzie, ale tak na wszelki wypadek prosze o jeszcze jakieś inne programy, najlepiej działające z moim tunerem (chipsetem Conexant CX23881) :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Sproboj jeszcze bRemote v2.2 (nastepcy BTRemote). Program wraz z instrukcja do wgladu : http://www.dafresh.com/HelpLine/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 bRemote v2.2 jeszcze sprawdze, na razie znalazłem jakiś plug-in do girdera, mający obsługiwać tuner MSI, może coś z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 20 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2004 Sproboj jeszcze bRemote v2.2 (nastepcy BTRemote).:lol: btremote to btremote a bremote to bremotye (borg remote) zarówno btremote jak i bremote sa tylko dla kart na bt8xx wiec pozostaje ci tylko girder...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 mam leadteka winfasta tv 2000 expert - wszystko wymienione na razie w tym temacie nie chodzi :((.Najgorszy jest girder - nie dość, że kase za niego chcą, to ocena w skali od 0 do 10 = -3 Co tu duzo gadać : HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesie.k Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Wynalazlem jeszcze WinLIRC w sieci. Moze na nim cos pomoze - osobiscie nie uzywalem nigdy. http://winlirc.sourceforge.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Jednak girder u mnie nie działa, cośjest nie tak z tym plug-in'em :( , teraz sprawdze WinLIRC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 wlasnie proponuje winLIRC albo LIRC pod linuxa a gridera ja uzywam ale z odbiornikiem pod coma i sobie chwale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Meczyłem wszystkie polecane przez was programy przez ponad miesiac ale nic to nie dało. Zaden z nich nawet nie wykrył pilota podłaczonego do tunera :( Moze jeszcze jakies inne propozycje :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 mam leadteka winfasta tv 2000 expert - wszystko wymienione na razie w tym temacie nie chodzi :((.Najgorszy jest girder - nie dość, że kase za niego chcą, to ocena w skali od 0 do 10 = -3 Co tu duzo gadać : HELP!!! a ktoz to tak nisko ocenia Girdera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a ktoz to tak nisko ocenia Girdera ?kazy ko mial doczynienia z bremote :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toszcze Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Polecam AverRC (mirror). Nie ma wprawdzie takich mozliwosci, jak Girder czy bremote, ale dziala calkiem dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...