Skocz do zawartości
libero

Intel oszczędza, AMD zbiera pochwały

Rekomendowane odpowiedzi

Hej... nie wiem czy ty kurde wróżka jesteś czy nie wiem co... ale ja na serio tańczę w klubie tańca towarzyskiego :lol: coraz bardziej mi imponujesz... powroz mi miejsce na najblizszym turnieju?

Znam Cie troche i troche o Tobie wiem. Wystarczylo troche sie popytac kumpli na sieci. (Zdradziles adres :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres przeszkadza ci to, ze tancze? I powiedz mi lepiej skad to wiesz, bo ja sie dziwie jak dobrze rozchodza sie informacje. A tak na marginesie to lepiej tancze rano :D

Kolego MeHow. Wprawdzie juz podsumowalem rozmowe z Toba, ale tu nie usenet (jak zrealizowac plonka?). Mimo woli nadal czytam. Starasz sie obrocic w zart swoj bardzo niefajny czyn - frontalny atak na kogos, kto Ci sie "nie widzi". Oberwali tez od Ciebie inni. Spojrz wstecz, czy mysmy napadali na siebie? A z tym "tancem" o ile sie dobrze domyslam - stanalbym po stronie Kaeresa. Mam juz ponad 50-tke, ale nadal nie lubie ledwo skrywanej buty. A Ty tutaj taka nam wlasnie zaprezentowales..

--

Pozdrawiam (ze smutkiem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres przeszkadza ci to, ze tancze? I powiedz mi lepiej skad to wiesz, bo ja sie dziwie jak dobrze rozchodza sie informacje. A tak na marginesie to lepiej tancze rano :D

Kolego MeHow. Wprawdzie juz podsumowalem rozmowe z Toba, ale tu nie usenet (jak zrealizowac plonka?). Mimo woli nadal czytam. Starasz sie obrocic w zart swoj bardzo niefajny czyn - frontalny atak na kogos, kto Ci sie "nie widzi". Oberwali tez od Ciebie inni. Spojrz wstecz, czy mysmy napadali na siebie? A z tym "tancem" o ile sie dobrze domyslam - stanalbym po stronie Kaeresa. Mam juz ponad 50-tke, ale nadal nie lubie ledwo skrywanej buty. A Ty tutaj taka nam wlasnie zaprezentowales..

--

Pozdrawiam (ze smutkiem)

No cóż... w sumie... u r possibly right... ale powiedz mi jedno... czy nie smieszy cie konfig KAERESA? przeczytaj od poczatku do konca i ciekawe, czy sie ani razu nie usmiechniesz... co do buty... do z butow to mam tylko fajne PUMY, a co do tanca to Pan KAERES moglby mi zdradzic skad sie dowiaduje danych na moj temat, bo nic mnie tak nie denerwuje, jak zaskakiwanie kogos informacjami na temat zaskakiwanego (czyli mnie!)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, Kolarczyk rulezz :)

Masz problemy z Ozimina ?

Hehe... to widze, ze juz masz pelny przeglad na moj temat. kurna kim ty jestes? z Ozimina nie mam problemow, bardzo ja lubie. Kolar juz odszedl na emeryture. A ty moze jednak zdradzisz sekret skad tyle o mnie wiesz, bo mam dziwne wrazenie jakby ktos robil wywiad na moj temat. Zaczyna mnie to irytowac. Ciebie zapewne tez by denerwowalo!!! Czekam na odpowiedź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... w sumie... u r possibly right... ale powiedz mi jedno... czy nie smieszy cie konfig KAERESA? przeczytaj od poczatku do konca i ciekawe, czy sie ani razu nie usmiechniesz... (..)

Przeczytalem, od poczatku do konca. Nawet zazartowalem sobie z "3DNow!" latem. Ale sie nie smialem. Nie zawsze mialem pieniadze. Dzis takze czesto mi ich brak. Moj konfig (mam kilka maszyn teraz) tez by Cie rozsmieszyl - zwlaszcza jeden. Nie zawsze mieszkalem w Polsce. Tu nowu musialem sie nauczyc szanowac to, co kilkaset kilometrow stad - wyrzucalem na smietnik (jeszcze musialem specjalnie za wywoz zlomu placic). Mieszkam w Polsce juz wystarczajaco dlugo, aby poznac mlodych ludzi jezdzacych drogimi samochodami "nie wiadomo skad", z lokciem za okienkiem, kiwajacymi palcem na mlode dziewczyny, itd. Wiesz - idealnie mi Twoj dialog do tych postaci pasuje. Niestety :-(. Przemysl, czy robisz dobrze?.. To moze sie zmienic w.. monolog.

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodam: placi za te zmiany klient, czyli my. Dlatego tez niezbyt widza mi sie "rewolucje", bo mnie, mojego kraju na nie nie stac. A ewolucja jest mozliwa. Ja, stary dziad, juz powoli oswajam USB (mysz, tuner TV). Nawet bez "dyrektyw" pewnej firmy, ktora znowu deklaruje: "..do konca 2002-go roku koniec slotu PCI". Czy to jest madre? Czy mozna to nazwac "stymulacja postepu", czy moze.. bezczelnoscia pewnego siebie molocha?..

Za niektore zmiany jestem gotow placic, liczylem na ls120 przydatna rzeczy (w momencie powszechnosci, niska cena). Nie udalo sie (zip tak samo). USB coz to sie raczej udalo. Tuner na USB? Z 2 widzialem, koszmar. Jak dziala i jaki? A koniec PCI he? SKad takie dziwne informacje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za niektore zmiany jestem gotow placic, liczylem na ls120 przydatna rzeczy (w momencie powszechnosci, niska cena). Nie udalo sie (zip tak samo). USB coz to sie raczej udalo. Tuner na USB? Z 2 widzialem, koszmar. Jak dziala i jaki? A koniec PCI he? SKad takie dziwne informacje?

Zaczne od USB moze. Testowalem (nie moj) taki smieszny tunerek od Prolinka. Zadzialal bez problemow. Gbyby nie to, ze wole karte (jaki mam pozytek z jeszcze jednego pudelka na PC?) nawet, nawet.. Nie powiodl sie tylko moj test z klawiatura USB ("Chicony") - znikala w najdziwniejszych momentach, wyraznie "niezgodna wstecz" - niestety :-(. Zas info o "koncu PCI" jest w dziale news Intela, to "specyfikacja" z wiosennej konferencji - ma ja zastapic bus o wiekszej przepustowosci. Poczytaj (sprobuje znalezc sisly link), to naprawde dziwne. Wogole - jakim to prawem jedna firma ustala arbitralnie normy typu "PC-2002" - nie konsultujac tego z innymi producentami? Przeciez prymat w produkcji MB stracila juz dawno (VIA robi ponad 3-krotnie wiecej zestawow chipsetowych), i raczej bezpowrotnie. Ostatnia "ofensywa" SiS-a, Ali swiadczy o tym dobitnie. Zreszta, Xon`ie, to sa trudne tematy, wywoluja ogromne emocje. Nikt z nas nie jest aniolem, ale ja juz nie chce dolewac "oliwy do ognia"..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczne od USB moze. Testowalem (nie moj) taki smieszny tunerek od Prolinka. Zadzialal bez problemow. Gbyby nie to, ze wole karte (jaki mam pozytek z jeszcze jednego pudelka na PC?) nawet, nawet.. Nie powiodl sie tylko moj test z klawiatura USB ("Chicony") - znikala w najdziwniejszych momentach, wyraznie "niezgodna wstecz" - niestety :-(. Zas info o "koncu PCI" jest w dziale news Intela, to "specyfikacja" z wiosennej konferencji - ma ja zastapic bus o wiekszej przepustowosci. Poczytaj (sprobuje znalezc scisly link), to naprawde dziwne. Wogole - jakim to prawem jedna firma ustala arbitralnie normy typu "PC-2002" - nie konsultujac tego z innymi producentami? Przeciez prymat w produkcji MB stracila juz dawno (VIA robi ponad 3-krotnie wiecej zestawow chipsetowych), raczej bezpowrotnie. Ostatnia "ofensywa" SiS-a, Ali swiadczy o tym dobitnie. Zreszta, Xon`ie, to sa trudne tematy, wywoluja ogromne emocje. Nikt z nas nie jest aniolem, ale ja juz nie chce dolewac "oliwy do ognia"..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczne od USB moze. Testowalem (nie moj) taki smieszny tunerek od Prolinka. Zadzialal bez problemow. Gbyby nie to, ze wole karte (jaki mam pozytek z jeszcze jednego pudelka na PC?) nawet, nawet.. Nie powiodl sie tylko moj test z klawiatura USB ("Chicony") - znikala w najdziwniejszych momentach, wyraznie "niezgodna wstecz" - niestety :-(. Zas info o "koncu PCI" jest w dziale news Intela, to "specyfikacja" z wiosennej konferencji - ma ja zastapic bus o wiekszej przepustowosci. Poczytaj (sprobuje znalezc sisly link), to naprawde dziwne. Wogole - jakim to prawem jedna firma ustala arbitralnie normy typu "PC-2002" - nie konsultujac tego z innymi producentami? Przeciez prymat w produkcji MB stracila juz dawno (VIA robi ponad 3-krotnie wiecej zestawow chipsetowych), i raczej bezpowrotnie. Ostatnia "ofensywa" SiS-a, Ali swiadczy o tym dobitnie. Zreszta, Xon`ie, to sa trudne tematy, wywoluja ogromne emocje. Nikt z nas nie jest aniolem, ale ja juz nie chce dolewac "oliwy do ognia"..

--  

Pozdrawiam

Ja widzialem tunerki co mialy tragiczna jakosc obrazu, ze juz nie wspomne o zgrywaniu na dysk czegos. Coz taka ciekawostka, moze ktos z notebookiem skorzysta z tego (i zewnetrzna antena :). PCI. Myslalem ze calkiem koniec PCI. Nowe PCI bedzie kompatybilne w dol wiec nie widze problemu. Tekst na stronie doczytam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż... w sumie... u r possibly right... ale powiedz mi jedno... czy nie smieszy cie konfig KAERESA? przeczytaj od poczatku do konca i ciekawe, czy sie ani razu nie usmiechniesz... (..)

Przeczytalem, od poczatku do konca. Nawet zazartowalem sobie z "3DNow!" latem. Ale sie nie smialem. Nie zawsze mialem pieniadze. Dzis takze czesto mi ich brak. Moj konfig (mam kilka maszyn teraz) tez by Cie rozsmieszyl - zwlaszcza jeden. Nie zawsze mieszkalem w Polsce. Tu nowu musialem sie nauczyc szanowac to, co kilkaset kilometrow stad - wyrzucalem na smietnik (jeszcze musialem specjalnie za wywoz zlomu placic). Mieszkam w Polsce juz wystarczajaco dlugo, aby poznac mlodych ludzi jezdzacych drogimi samochodami "nie wiadomo skad", z lokciem za okienkiem, kiwajacymi palcem na mlode dziewczyny, itd. Wiesz - idealnie mi Twoj dialog do tych postaci pasuje. Niestety :-(. Przemysl, czy robisz dobrze?.. To moze sie zmienic w.. monolog.

--

Pozdrawiam

Prosze... tylko nie TO!!! nie porownuj mnie do takich ludzi bo sie poplacze... nie nawidze tego modelu... jeszcze zapomniales o fajce w rece za oknem i muzyce na full. Boze... jak mozna mnie bylo do kogos takiego przyrownac ( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SSE2 moze nie zrobilo wielkiej roznicy, ale SSE to jest cos !!!

O tak. To jest "cos". Czy "przyspiesza tepse"? A moze "informatyzacje szkol podstawowych"? (za Twoje pieniadze Intel to robi..). Zreszta, w Celeronie nie ma SSE :-(

--

Pozdrawiam

huehueeu sse to nawet moj celek ma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wybacz, ze zadam Ci pytanie w Toim stylu: huehueeu, a do czego Ci owe "niezbedne" roszerzenia sluza? Chocby jeden przyklad.. Do szpanu? Nie tylko AMD dalo plame z bezuzytecznymi rozkazami. Intel tez..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

he he. ale się temat rozwinął. tyle się o was dowiedziałem:

MeHow - Tańczy :D

Pitur - zacznę się do ciebie zwracać proszę Pana(jesteś sporo starszy ode mnie)

Kaeres - wie tyle co ja już zdązyłem zapomnieć :wink: ale wywiad ma dobry więc trzeba uważać :lol: :lol:

nie ma to jak Hardware & Podkręcanie :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze... tylko nie TO!!! nie porownuj mnie do takich ludzi bo sie poplacze... nie nawidze tego modelu... jeszcze zapomniales o fajce w rece za oknem i muzyce na full. Boze... jak mozna mnie bylo do kogos takiego przyrownac (  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry: )

Witam,

Pojmij - tak sie publicznie, juz nie piewszy raz, tu zachowujesz. Dla mnie jestes virtualna postacia, ktora moge tylko po wpisach ocenic. A te sa troszke, hmmm. kontrowersyjne. Nie wszystkie czytalem. Ale np. ten "krotki kurs ekonomii", czy to co w tym threadzie sie pojawilo. To duzo mowi o czlowieku.. Za moje slowa - przepraszam Cie. Ale pomysl czasem, zanim znowu kogos zaatakujesz bez powodu...

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Yuri

Blagam - nie. Dzieki Forums czuje sie mlodziej. A wczoraj.. po prostu bylo mi strasznie wstyd. Sam czytales - co zaszlo. Kolega Kaeres mial prawo napisac to, co napisal, zwlaszcza, ze nam, postronnym czytelnikom nic to nie dalo - czyli niczyjej privacy nie naruszyl. Ale dalo do myslenia. Ja wciaz uwazam, ze dyskusja z topicu: "Intel oszczedza, AMD zbiera pochwaly" jest mozliwa bez anomalii. Musimy tylko wyjsc poza ciasne ramki aktualnie posiadanych przez siebie maszynek. Spojrzec szerzej. Oraz nie uzywac wobec siebie inwektyw. W sumie - niewiele..

PS. Sygnaturka Kaeresa, ktory Cie tak irytuje daje sie prosto rozszyfrowac. I ma inne zupelnie znaczenie. Pomysl.. :-)

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Yuri

Blagam - nie. Dzieki Forums czuje sie mlodziej. A wczoraj.. po prostu bylo mi strasznie wstyd. Sam czytales - co zaszlo. Kolega Kaeres mial prawo napisac to, co napisal, zwlaszcza, ze nam, postronnym czytelnikom nic to nie dalo - czyli niczyjej privacy nie naruszyl. Ale dalo do myslenia. Ja wciaz uwazam, ze dyskusja z topicu: "Intel oszczedza, AMD zbiera pochwaly" jest mozliwa bez anomalii. Musimy tylko wyjsc poza ciasne ramki aktualnie posiadanych przez siebie maszynek. Spojrzec szerzej. Oraz nie uzywac wobec siebie inwektyw. W sumie - niewiele..

PS. Sygnaturka Kaeresa, ktory Cie tak irytuje daje sie prosto rozszyfrowac. I ma inne zupelnie znaczenie. Pomysl.. :-)

--

Pozdrawiam

No tak... niestety co znaczy Kaeres nie jestem w stanie pojąć. Może mi Pitur wytłumaczysz (mam nadzieje, ze nie obrazam Pana/cię formą PER TY). Co do twojego pomysłu... może masz rację. Ale jedno muszę przyznać... Intel jest cool... ale był taki tylko dopóki nie wymyślili nowego Celka - przeróbka starego Willamate jest dla mnie poprostu śmieszna. Od tego czasu przestałem się interesować Intelem, a muszę przyznać, że zamiast AthlonaXP 2000+ chcialem kupić P4 1,6 i go na maxa wykręcić... no ale cóż... A co do Yuri'ja or Yuri'ego :D to hehe taniec jest cool... i nie zauważam w tym nic śmiesznego. Yuri a ty jakie masz tajemnicze hobby oprócz overclockingu? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak... niestety co znaczy Kaeres nie jestem w stanie pojac. Może mi Pitur wytlumaczysz (mam nadzieje, ze nie obrazam Pana/cie forma PER TY). Co do twojego pomyslu... moze masz racje. Ale jedno musze przyznac.. Intel jest cool... ale byl taki tylko dopóki nie wymyslili nowego Celka - przeróbka starego Willamate jest dla mnie poprostu smieszna. Od tego czasu przestalem się interesować Intelem, a musze przyznac, że zamiast AthlonaXP 2000+ chcialem kupić P4 1,6 i go na maxa wykrecic... no ale cóż... (..)

Witam

Obrazisz mnie dopiero piszac "per pan" - pisze jednoznacznie, bo chyba Ci to pasuje. Sprawa wyboru sprzetu jest nader czesto.. przypadkiem (byl w sklepie, ktos cos mial taniej na gieldzie, promocja, etc.). Potem zwykle dorabiamy "ideologie". Przynajmniej ja to tak widze. A patrze uwaznie. Czy Intel jest "cool"?.. Wiesz, zwazywszy jego nieustanne proby stania sie monopolista (studiujesz ekonomie, powinienes wiec wiedziec, ze od monopolu gorszy jest tylko.. komunizm (powiedzonko mojego b. wykladowcy)) to nie nawzalbym go raczej "cool". Najchetniej ujrzalbym, jak Intelem zajmuje sie w US - DOJ. Pamietam, co wyczyniali w latach 80-tych w Polsce ze soim smieciowatym "8080" ktorego nikt nie chcial. Od tamtej pory nic sie nie zmienili. Robia swietne odkurzacze do samolotow (pasazerskich) oraz kosci pamieci. Z CPU jest juz hmmm.. gorzej. Za duzo cuduja.

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do Yuri'ja or Yuri'ego :D to hehe taniec jest cool... i nie zauważam w tym nic śmiesznego. Yuri a ty jakie masz tajemnicze hobby oprócz overclockingu?  :P

jak bym się śmiał to by było :lol: a jak jest :D to znaczy że mam dobry humor.

a co do hobby. musiałbym się zastanowić bo tak naprawdę robię sporo żeczy i wiele mnie pasjonuje a co lubię najbardziej :?:

ostatnio np. zrobiłem moda obudowy tak po prostu bo mi się nudziło(jedna dziura z boku jedna u góry 2 x wentyl 92x92) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wybacz, ze zadam Ci pytanie w Toim stylu: huehueeu, a do czego Ci owe "niezbedne" roszerzenia sluza? Chocby jeden przyklad.. Do szpanu? Nie tylko AMD dalo plame z bezuzytecznymi rozkazami. Intel tez..

--

Pozdrawiam

Witam

huehueeu oznacza to calkowity brak powazania dla ciebie z mojej strony :)

Wybacz ale twoja marna wiedza informatyczna przyprawia mnie o skurcze zoladka powodowane naglymi atakami smiechu :)

Znam wielu takich jak ty cwaniaczkow ktorzy mysla ze sa najwiekszymi mastach w swiatku it a nie potrafia zarobic kabelka do sieci czy rozwiazac prozaicznego problemu w windzie/linuxsie ale w gadce to zawsze sa mocni

szybkie pytanie do ciebie

kiedys mialem problem z moja nagrywara - wgralem do niej bios o zlej wersji i sprzet nie nagrywal czytal ale nie nagrywal

co gorsza nowego dobrego biosu nie moglem wgrac bo flasher na to nie pozwalal (nie zgadzala mu sie moja wersja - takie zabezpieczenie)

Zly bios udalo mi sie nagrac bo liteon wypuscil dwie serie tej samej nagrywary roznace sie nieco miedzy soba no i ta jedna miala jeszce flashera pod dosa ktory nie sprawdzal wersji firmware przed nagraniem

konflikt nastapil bo bios ktory wgralem to bylo ls2x a powinien byc ls3x (do mojej nagrywary)

Co bys zrobil na moim miejscu ???????

dodam ze rozwiazanie wpadlo mi do glowy po 10 minutach

Albo powiedz mi co mam zrobic z tym fantem

mam do naprawienia plyte z walnietym biosem - jest to na100 % sprawa biosu

Wgrywam do niej oryginalny bios metoda hotswapu ale plyta nie wstaje

pojawia sie tylko bootblock ktory chce zaladowac system z dyskietki lecz nie potrafi tego zrobic

Po zgraniu biosu z kosci okazuje sie ze rozni sie on z tym ktory nagrywam

zas po przelozeniu biosu z blizniaczej plyty (na ktorej robe zreszta hotswapa plyta dziala bez problemu

ni jest to wina kostki bo sprawdzalem na 3

Wiec co mi poradzisz panie mastah informatyku ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale twoja marna wiedza informatyczna przyprawia mnie o skurcze zoladka powodowane naglymi atakami smiechu :) (..) Wiec co mi poradzisz panie mastah informatyku ???

Czyzby.. kolejny bezzasadny atak? Odpowiem - juz sam fakt wyboru przez Ciebie Celerona Intela swiadczy o Twojej "wiedzy".. Zas problemy typu przez Ciebie podawanego jakos (z trudem :-)) na codzien rozwiazuje..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz ale twoja marna wiedza informatyczna przyprawia mnie o skurcze zoladka powodowane naglymi atakami smiechu :) (..) Wiec co mi poradzisz panie mastah informatyku ???

Czyzby.. kolejny bezzasadny atak? Odpowiem - juz sam fakt wyboru przez Ciebie Celerona Intela swiadczy o Twojej "wiedzy".. Zas problemy typu przez Ciebie podawanego jakos (z trudem :-)) na codzien rozwiazuje..

--

Pozdrawiam

wiec powiedz co bys zrobil - bo jak narazie znowu sie gadka popisales ;0

a co do celka konf jest nieaktualny dzisiaj ma przyjsc domnie gigabyte ga8iex do tego czeka juz p4 1.6a

a wybralem celka wlasne ze wzgledu na swoja wiedze i doswiadczenia

bo z lowendu jak bralem moglem wziac durnia 800 ktory na 900 moze by mi poszedl albo celka o ktorym wedzialem ze sie wykreca na 1200 stabilnie a puszczalem go nawet na 1333 i co nadal jestes taki madry ????

moje pytania nadal sa aktualne jak wiesz to odpowiedz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

> wiec powiedz co bys zrobil - bo jak narazie znowu sie gadka popisales ;0

Gadka (glupia) to popisuje sie.. ktos inny ;-). Po co mam przeszkadzac?

> a co do celka konf jest nieaktualny dzisiaj ma przyjsc domnie gigabyte ga8iex do tego czeka juz p4 1.6a

Z deszczu pod rynne.. Ale to "cos" ma chociaz normalny cache..

> a wybralem celka wlasne ze wzgledu na swoja wiedze i doswiadczenia

bo z lowendu jak bralem moglem wziac durnia 800 ktory na 900 moze by mi poszedl albo celka o ktorym wedzialem ze sie wykreca na 1200 stabilnie a puszczalem go nawet na 1333 i co nadal jestes taki madry ????

Czy to czesto zwisalo? :-)))..

> moje pytania nadal sa aktualne jak wiesz to odpowiedz

Zadaj je jako problem - pomysle. Jak dotad - lame level juz masz :-)..

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie sobie na wstrzymanie :twisted: okres macie czy co :lol:

to forum na psy schodzi. co temat to ktoś się kłuci. nudne jest przeglądanie 5 stron które nic nie wnoszą :twisted:

to jak czytanie książki telefonicznej :lol: akcja niezbyt szybka ale ilu bohaterów :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lame level to ty masz po wszystkich twoich postach - zobacz je 80% to zenada

tlumaczysz sie jak moja siostra (15 letnia jak sie jej dla beki zapytalem co to znaczy overclocking) - a tez uwazala sie za mastah

procek ??? rock stable

na chlodzeniu powietrzem dochodzil stabilnie do 1280 ale musialem zmiejszc timingi na pamieci (na 1200 dzialaly na cas2) a i jeszcze jedno wszystko na standardowym napieciu

Koncze dyskusje z taba bo jak nrazie ciagle jestes mocny w gebie

a argumentow nie przedstawiles zadnych

ps

mam w domu athlona 1000 puszconego na 2000

na 200 fsb :P dziala rock stable a pozatym mam certyfikat microsoftu jestem glownym doradca prezesa open bsd, sam w domu robie procesory

z starych telewizorow

mam lacze 1000 gb satelitarne (dziala dzieki sztucznemu satelicie ktory sam zrobilem ze starej pralki ) a pozatym mow mi mak gajwer :P

Ok koncze mieszac cie z g... bo sie jeszce zalamiesz i sciagniesz radiator z swojego durona zeby mi udowodnic ze nie splonie :)))

WYDOROSLIJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie sobie na wstrzymanie :twisted:  okres macie czy co :lol:  

to forum na psy schodzi. co temat to ktoś się kłuci. nudne jest przeglądanie 5 stron które nic nie wnoszą :twisted:  

to jak czytanie książki telefonicznej :lol: akcja niezbyt szybka ale ilu bohaterów :lol:

Yuri... Jesli ktos mi cos udowadnia (nawet nie wiem co), a ja mam czas, to odpowiadam. Zauwaz - nigdy nie podnosze poziomu agresji, a go obnizam. Jesli ktos sie uprzedza, zacina, zapewne ma swoje powody, bynajmniej nie forumowe. Robienie "egzaminow" z abstrakcyjnych problemow zapewne zaspokaja czyjes "ja". Ale kto mialby odpowiadac? Temat AMD-Intel uwazam wciaz za otwarty. Z tym, ze AMD to "wyzsza szkola jazdy". Ale warto.. :-)

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dajcie sobie na wstrzymanie :twisted:  okres macie czy co :lol:  

Yuri... Jesli ktos mi cos udowadnia (nawet nie wiem co), a ja mam czas, to odpowiadam. Zauwaz - nigdy nie podnosze poziomu agresji, a go obnizam. Jesli ktos sie uprzedza, zacina, zapewne ma swoje powody, bynajmniej nie forumowe. Robienie "egzaminow" z abstrakcyjnych problemow zapewne zaspokaja czyjes "ja". Ale kto mialby odpowiadac? Temat AMD-Intel uwazam wciaz za otwarty. Z tym, ze AMD to "wyzsza szkola jazdy". Ale warto.. :-)

--

Pozdrawiam

dobra ale forum jest żeby pomagać a nie pisać o niczym. czasem można pożartować ale nie ma co prowadzić bezowocnych dyskusji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ale forum jest żeby pomagać a nie pisać o niczym. czasem można pożartować ale nie ma co prowadzić bezowocnych dyskusji

Masz racje. Na takie tematy jak pow. - nie odpowiadam.

--

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...