Daethar_Rumarth Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tak z..ciekawosci. Powiedzcie mi czy jestem zwolennikiem jakiejs firmy? Mam nadzieje ze nie bierzecie wszystkich, co maja pod buda intela za gorszych/z mniej wydajnymi prockami :) Wlasciwie to juz nie wiem o co wam chodzi, za duzo wcinek "ynteligentnych loodzi". Tylko o slepa wiernosc, czy wogole o te procki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tak z..ciekawosci. Powiedzcie mi czy jestem zwolennikiem jakiejs firmy? Mam nadzieje ze nie bierzecie wszystkich, co maja pod buda intela za gorszych/z mniej wydajnymi prockami :) Wlasciwie to juz nie wiem o co wam chodzi, za duzo wcinek "ynteligentnych loodzi". Tylko o slepa wiernosc, czy wogole o te procki?Witaj Moim zdaniem - nie jestes. Swiadczy o tym chocby samo Twoje pytanie.. Zas, o co w calym watku (troszke awanturniczym - ale jeszcze trzyma sie w ryzach, a ile juz polecialo, z miesem?) chodzi. O statystyki. Zauwaz, idealem dla nas (wszystkich) byloby: minimum dwoch producentow CPU z podzialem 50/50 procent. Albo wiecej niz dwoch. A mamy monopol. Czy monopolista moze byc: i dobry i tani - zarazem? Moim zdaniem - nie (vide: TPSA..). Ale "jest jak jest". Czy zatem nie powinnismy my sami, userzy, wspomagac slowem, porada dla innych, tej "slabszej" firmy? Czy tylko "aemdekowcy" straca, kiey AMD padnie? Taka garsc pytan.. :-) Wybacz.. -- pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 tak z..ciekawosci. Powiedzcie mi czy jestem zwolennikiem jakiejs firmy? Mam nadzieje ze nie bierzecie wszystkich, co maja pod buda intela za gorszych/z mniej wydajnymi prockami :) Wlasciwie to juz nie wiem o co wam chodzi, za duzo wcinek "ynteligentnych loodzi". Tylko o slepa wiernosc, czy wogole o te procki? sprecyzuj o co ci chodzi. nie uważam nikogo za gorszego no chyba że zaczyna się wyrażać albo prowadzi nieuargumentowane dyskusje np. "coś tam - bo tak". wolę AMD bo nie muszę za nie tyle bulić(mam więcej na pifko) ale to nie znaczy że jestem przeciwnikiem Intela. po prostu nie lubie przepłacać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Moim zdaniem - nie jestes. Swiadczy o tym chocby samo Twoje pytanie.. Zas, o co w calym watku (troszke awanturniczym - ale jeszcze trzyma sie w ryzach, a ile juz polecialo, z miesem?) chodzi. O statystyki. Zauwaz, idealem dla nas (wszystkich) byloby: minimum dwoch producentow CPU z podzialem 50/50 procent. Albo wiecej niz dwoch. A mamy monopol. Czy monopolista moze byc: i dobry i tani - zarazem? Moim zdaniem - nie (vide: TPSA..). Ale "jest jak jest". Czy zatem nie powinnismy my sami, userzy, wspomagac slowem, porada dla innych, tej "slabszej" firmy? Czy tylko "aemdekowcy" straca, kiey AMD padnie? Taka garsc pytan.. :-) Wybacz.. -- pozdrawiam Wiec tak.. Faktycznie wydaje mi sie z enie jestem zwolennikiem zadnej. Czemu? Kiedy kupowalem GF3, R8500 jeszcze nie bylo, a sama GF3 byla rewolucyjna, to trzeba przyznac, ze nvidia wydala jedna bardzo dobra karte(dopal, zapomnijmy o jakosci obrazu:)) Audigy, bo nie ma u nas zadnej innej z pilotem..a uzywam jej jaka swoja wieze. W koncu Pentiak 4.. (jeszcze przed miesiacem mialem athlona xp +plytka na nForce, i bylem very happy), jego wzialem z czystej ciekawosci... Ile wyciagne, czy inni mowia prawde. Nie lubie sie wypowiadac o czym czego nie mialem w lapkach. Lubie sie bawic sprzetem, mieszac konfigami, moje wielkie hobby. Ale jest jeszcze jeden powod, jak mam byc szczery. Jestem zrazony do VIA, przez problemy kiedys z duronem i pierwszymi KT133..NIKT nie rozwiazal owczesnego problemu, tylko wymiana sprzetu na...intela. Od tamtej pory jezeli Athlon, to tylko na nforce, lub SiS'ie. Ale to nie sa najlepsze podstawki dla tego procka. To tyle z mojej prywaty. Co do firm. Uwazam ze sytuacja sie nie zmieni, jezeli intel bedzie dalej kojarzony z czyms "firmowym", posiadacz - wysoka pozycja w srodowisku i "pewnosc zakupu" Jakis czas temu czytalem wywiadzik z jednym z polskich aktorow. I co? Zapytany jaki ma sprzet, odpowiada ze komputer z Pentium IV i cieklokrystalicznym monitorem... Kiedy AMD padnie?? Nie mozliwe :) Do intela dorwali by sie kolesie od monopolu :lol: Ja nie chce zeby padl, bo moj nastepny komputer bedzie mial na pokladzie Hammera + bardzo wypasiona plytka - moze wkoncu na via. Czy pisalem na temat, czy tez nie, ee tam, tak jakos mnie naszlo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 9 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2002 sprecyzuj o co ci chodzi. nie uważam nikogo za gorszego no chyba że zaczyna się wyrażać albo prowadzi nieuargumentowane dyskusje np. "coś tam - bo tak". wolę AMD bo nie muszę za nie tyle bulić(mam więcej na pifko) ale to nie znaczy że jestem przeciwnikiem Intela. po prostu nie lubie przepłacać :wink: nie musze precyzowac, wlasnie odpowiedziales na moje pytanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiec tak.. Faktycznie wydaje mi sie z enie jestem zwolennikiem zadnej. Czemu? Kiedy kupowalem GF3, R8500 jeszcze nie bylo, a sama GF3 byla rewolucyjna, to trzeba przyznac, ze nvidia wydala jedna bardzo dobra karte(dopal, zapomnijmy o jakosci obrazu:)) Audigy, bo nie ma u nas zadnej innej z pilotem..a uzywam jej jaka swoja wieze. W koncu Pentiak 4.. (jeszcze przed miesiacem mialem athlona xp +plytka na nForce, i bylem very happy), jego wzialem z czystej ciekawosci... Ile wyciagne, czy inni mowia prawde. Nie lubie sie wypowiadac o czym czego nie mialem w lapkach. Lubie sie bawic sprzetem, mieszac konfigami, moje wielkie hobby. Ale jest jeszcze jeden powod, jak mam byc szczery. Jestem zrazony do VIA, przez problemy kiedys z duronem i pierwszymi KT133..NIKT nie rozwiazal owczesnego problemu, tylko wymiana sprzetu na...intela. Od tamtej pory jezeli Athlon, to tylko na nforce, lub SiS'ie. Ale to nie sa najlepsze podstawki dla tego procka. To tyle z mojej prywaty. Co do firm. Uwazam ze sytuacja sie nie zmieni, jezeli intel bedzie dalej kojarzony z czyms "firmowym", posiadacz - wysoka pozycja w srodowisku i "pewnosc zakupu" Jakis czas temu czytalem wywiadzik z jednym z polskich aktorow. I co? Zapytany jaki ma sprzet, odpowiada ze komputer z Pentium IV i cieklokrystalicznym monitorem... Kiedy AMD padnie?? Nie mozliwe :) Do intela dorwali by sie kolesie od monopolu :lol: Ja nie chce zeby padl, bo moj nastepny komputer bedzie mial na pokladzie Hammera + bardzo wypasiona plytka - moze wkoncu na via. Czy pisalem na temat, czy tez nie, ee tam, tak jakos mnie naszlo :wink: Witaj Przepraszam za zwloke w odpowiedzi, ale mialem troszke zajec. Po kolei. Mam scisle ta sama opinie, co Ty. AMD traktuje jako "zmiennika" Intela. Jesli mialem Intela - kupuje AMD. I na opak. Dzieki temu mam swoja wolnosc wyboru. I chcialbym ja miec zawsze. Zas wszelkie opinie o rzekomej "slabosci" jednej czy drugiej marki wsadzam pomiedzy bajki. Denerwuje mnie moze tylko namolna, oszukancza reklama Intela. Ale jej nie robia producenci, tylko handlarze.. "Wysoka pozycja" i tak teraz niepewny, moim zdaniem, zakup - troszke sie kloca. Sprobuj, jak dziala P4 w DOS-ie. Ma tam wydajnosc starego P2/400 :-(. Niezbyt udana seria. Tylko droga. AMD moze zbankrutowac. Tu sie z Toba nie zgodze. Na dobra sprawe DOJ juz dawno moglby sie zajac Intelem, ktory ma wiekszy znacznie procentowo udzial w rynku CPU, niz MS w OS-ach. Ponadto MS nie stosowal nigdy fizycznego terroru - Intel tak, pare lat temu straszyl f-me Soyo spaleniem, jesli zacznie podukcje plyt na chipsecie AMD750 (pod slotowego Athlona). Niestety - wymiar Prawa US nie dopatrzyl sie przestepstwa, bo "dzialo sie to nie na terenie USA". Intel przekupuje prawo od lat ogromnymi kwotami, czego, na swoja szkode nie czyni zreszta Microsoft. Moze powinien placic?.. Podobnie jak Ty - przymierzam sie do Hammera. Bedzie to dla mni wyjatek od "reguly zmiany", teraz tez AMD uzywam. Powodem jest brak atrakcyjnej oferty Intela. Moze kolejna generacja Pentium wniesie wreszcie cos nowszego, niz SSE13 ? :-) -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daethar_Rumarth Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Denerwuje mnie moze tylko namolna, oszukancza reklama Intela. Ale jej nie robia producenci, tylko handlarze.. Fakt, jak sie samemu nie sprawdzi, testow nie poczyta, to mozna w takie bajki czasem(czesto) dac wiare...(szczegolnie niezbyt znajacy sie przecietny user) brrr. "Wysoka pozycja" i tak teraz niepewny, moim zdaniem, zakup - troszke sie kloca. Sprobuj, jak dziala P4 w DOS-ie. Ma tam wydajnosc starego P2/400 :-(. Niezbyt udana seria. Tylko droga. Wierze na slowo. Kiedy uzbieralem wkoncu na PC(wczesniej rozne Amigi), to byl juz Win95 :), wiec DOS byl uzywany tylko do instalek i flashowania, co za tym idzie wiem o nim malo. AMD moze zbankrutowac. Tu sie z Toba nie zgodze. Na dobra sprawe DOJ juz dawno moglby sie zajac Intelem, ktory ma wiekszy znacznie procentowo udzial w rynku CPU, niz MS w OS-ach. Ponadto MS nie stosowal nigdy fizycznego terroru - Intel tak, pare lat temu straszyl f-me Soyo spaleniem, jesli zacznie podukcje plyt na chipsecie AMD750 (pod slotowego Athlona). Niestety - wymiar Prawa US nie dopatrzyl sie przestepstwa, bo "dzialo sie to nie na terenie USA". Intel przekupuje prawo od lat ogromnymi kwotami, czego, na swoja szkode nie czyni zreszta Microsoft. Moze powinien placic?..Jezeli AMD Hammer bedzie tak dobry jak wczesne testy(i nie zawala marketingu), to maja realna szanse dluuugo prowadzic, wtedy moga sie odkuc finansowo. Jedynie obawiam sie cen Hammera, to moze spowodowac ze bede mial jednak Barton'a :( . Podobnie jak Ty - przymierzam sie do Hammera. Bedzie to dla mni wyjatek od "reguly zmiany", teraz tez AMD uzywam. Powodem jest brak atrakcyjnej oferty Intela. Moze kolejna generacja Pentium wniesie wreszcie cos nowszego, niz SSE13 ? :-) -- Pozdrawiam Kolejne Pentium? Jakos mi sie nie chce wierzyc. Bedzie z jeszcze wyzszymi zegarami, ale watpie czy zrobia cos duzo lepszego. Np. to badziewne w 32bitach Itanium nie wrozy przyszlosci ich przyszlym "wielkim i szybkim" konstrukcjom. Pozostaje czekac. I zbierac pieniazki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tia to byloby cos mega uniwersalna plyta otwierasz specjalna szufladke wrzucasz byle procek , kolejna szufladka byle ram , inna itd itd ......... mozna to juz gdzies zamowic w tele cos tam ? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tia to byloby cos mega uniwersalna plyta otwierasz specjalna szufladke wrzucasz byle procek , kolejna szufladka byle ram , inna itd itd ......... mozna to juz gdzies zamowic w tele cos tam ? :evil:Witaj A czemu piszesz o "uniwersalnej MB"? Takiej nie ma, nie bedzie. Juz Soc-428 bedziesz musial na nowa zmienic, kupujac P4 >2GHz, bo stara (dzis nowa..) juz dzialac nie bedzie. Poczytaj newsy Intela.. AMD tez max. 2.4GHz na "starej" przewiduje. Potem juz nowy socket, nowa MB. Takie zycie :-(.. Z Kolega sie zrozumielsmy swietnie, ponadto chyba po raz pierwszy na tym Forum udalo sie przeprawadzic "wojne" AMD-Intel, bez laciny i ekscesow. Powtarzam - ta sa tylko procesory. My zas, swiadomi ich nabywcy za czesto utozsamiamy sie z tymi przedmiotami, i.. obrazamy innych userow - tyko za to, ze maja inne preferencje. Po co? Chcialbym podziekowac Wam wszystkim za udzial w tej, niemile sie chwilami zapowiadajacej dyskusji. Moze nawet Lisek to przeczyta, i uwierzy - ze.. mozna inaczej? -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Pitur thx 4 u, ze zalagodziles spory. A teraz pytanie. Czy Hammer bedzie obslugiwany tylko przez nowe plyty gl., czy moze bedzie dalo sie go wsadzic do MSI - KT3 Ultra? to jest na KT333 czy ten chipset bedzie obslugiwal Hammera? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 to jest na KT333 czy ten chipset bedzie obslugiwal Hammera?Nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Pitur thx 4 u, ze zalagodziles spory. A teraz pytanie. Czy Hammer bedzie obslugiwany tylko przez nowe plyty gl., czy moze bedzie dalo sie go wsadzic do MSI - KT3 Ultra? to jest na KT333 czy ten chipset bedzie obslugiwal Hammera? powiem wprost i nie chce tym wywoływać żadnej wojny - jesteś śmieszy. 64bitowy procesor chcesz włożyć w płyte która łąpie tylko 43bitowe? CHyba 5kilowym młotkiem go tam włożysz. A wsadzić to se możesz fujare w kontakt. Jak czytałem te wszyskie twoje posty to prawie z krzesła spadłem. BTW, Kaeres niezły jesteś jeżeli chodzi o wywiad kurna z CBŚ jesteś czu co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 To Ci się udało MeHow :lol: 64 bitowy procesor ze zintegrowanym kontrolerem pamięci (że o ilości nóżek nie wspomne) na dzisiejszych mobo. Płyty pod Hammera zostaną pozbawione southbridge'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 To Ci się udało MeHow :lol: 64 bitowy procesor ze zintegrowanym kontrolerem pamięci (że o ilości nóżek nie wspomne) na dzisiejszych mobo. Płyty pod Hammera zostaną pozbawione southbridge'a. Ahhh no tak :lol: :lol: :lol: :lol: <--- DLA MNIE. Macie rację. W sumie kurde... to się nieźle sfrajerowałem heh... No to teraz pytanie... czy te T-berdy bo gdybym pisal cala nazwe to bym 1000 bykow nastrzelal, czy to bede mogl wsadzic do Kt333? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Do MeHow'a: Będziesz mógł. A byka i tak strzeliłeś :) powinno być "T-bredy". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Do MeHow'a: Będziesz mógł. A byka i tak strzeliłeś :) powinno być "T-bredy". No tak :oops: guziczki mi się poprzestawiały LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwatoo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Rzeby przeczytać te 6 stron zeszło mi się aż jedną godzine. Albo kłocicie się o wasze ideologie a jak zabraknie wam argumentów to przyczepiacie się do błędów ortograficznych. Nie potrafiąc zrozumieć że są tzw. dyslektycy którzy robią błędy nie panując nad tekstem i mową. Skoro już tak poprawiasz błędy to zacznij studiować polonistykę. Zostaniesz nauczycielem polskiego i będziesz miał kogo poprawiać. A tak wogóle o czym ma być ten topic. Ja nie rozumiem. Kłucicie się o dwie firmy które i tak mają was w [gluteus maximus]. A za tyle mięsa i wyzwyisk to chyba każdy powinien dostać bana. Ile jeszcze ma być wojen na tym forum. Ludzie piszą topic-e typu pomocy. Ale nie, wszyscy bardziej skupieni są na ciągłych wojnach. I ajk zauważyłem nie liczą się argumęty tylko mocna gęba. Często znajdują się posty wyssane z palca. Aby ruszyć kolejną wojne. Ciekawi mnie tylko kiedy ludzie z problemami pójdą na forum Chip-a czy jakiejś innej gazety i tamtejsi użytkownicy może troche mniej świadomi małości swojej wiedzy czerpanej tylko z gazet będą radzili. A na tweak-u będą wojny. Niedługo będziecie jeźdili między miastami i organizowali wojny gangów. sumie od obserwacji się zaczyna. A poza tym jak byćsie tyle nie cytowali to by wyszło mniej miejsca i dało by się to bardziej pojąć a nie jeden wielki FLOOD. Starałem się nie uraźić nikogo. Ale to wy oceniacie mnie. Komentarze tylko na mail-a. nie chce żeby ten temat był jeszcze dłuższy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zeby przeczytac te 6 stron zeszlo mi sie az jedna godzine.Witaj Przepraszam ze zmarnowales czas. Ja podawalem tylko sprawdzone, pewne na 100% argumenty. A co pisali inni.. Coz... W nagrode za trud czytania masz ode mnie (temat Y724, zupelnie w topicu :-) ) link: http://www.xg.midi.ru/ Zajrzyj tu - warto. A juz napewno warto pobrac z "Files" (tam) plik: http://www.xg.midi.ru/files/sxgwdm/sxgwdm.zip (WHQL!). PS W czasie ogladania pow URL-a posiadaczom zlomu od CL zapewne pocieknie slinka... Yamaha rulez! :-) -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Tlumacza poprosze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Tlumacza poprosze...Czesc Czy nie przesadzasz? Kiedys tego jezyka w Polsce uczyli.. Poza tym, jesienia postawie stronke na temat "anty-zlomtrzasker", bedzie miala w nazwie "xg" - o tym wszystkim, czego w dziedzinie dzwieku gnioty z CL nie potrafia. A jest tego calkiem, calkiem sporo nawet.. A link powyzej ma ogromna zalete - na zadnym polskim serwerze takie "cieple" rzeczy nie polezalyby dlugo.. PS. Najwazniejszgo, kolekcji mid-ow - ich nie trzeba tlumaczyc, ale zeby uslyszec ich pelne brzmienie XG potrzebne jest cos lepszego niz jakies "audigy" :-( -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeBo Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Nie no nie bierz tego powaznie ;) Napisalem to w formie zartu... BTW. Co do XG to tylko profesjonalna karta Yamahy do odsluchu (ktora kosztuje kolo 2 tys zeta) - hmmmm jak by to powiedziec: podziekowal :D ! Jedynie z ciekawosci - daj znac jak zrobisz ta stronke ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2002 Nie no nie bierz tego powaznie ;) (..) Przeciez zrozumialem. Tylko mi sie smile`ow nie chcialo wstawiac.. A co do strony - zalatwione. Btw. juz na Y724 XG dziala calkiem przyzwoicie, tylko to 18-bitowe przetwarzanie :-( A wniosek ogolny: nie warto "chodzic stadami". Dlatego dowiazalem ten temat do AMD vs Intel. Maja ze soba sporo wspolnego.. -- Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...