siuks Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Czy drut mod który jest opisany w FAQu na mnożnik oraz na vcore będzie skuteczny w wypadku bartka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Z tego co mi wiadomo to jaknajbardziej :), zawsze mozesz sprawdzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahimede Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Z tego co mi wiadomo to jaknajbardziej :), zawsze mozesz sprawdzić :lol: A ja sie niezgadzam.Tez kiedys chcialem sobie zrobic drut moda jednak wedlug tego co wyczytalem to na bartony z zablokowanym mnoznikiem niedzialaja zadne drut mody :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 To w końcu jak bo nie wiem czy się do tego brać w sobotę :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Z tego co mi wiadomo to jaknajbardziej :), zawsze mozesz sprawdzić :lol: A ja sie niezgadzam.Tez kiedys chcialem sobie zrobic drut moda jednak wedlug tego co wyczytalem to na bartony z zablokowanym mnoznikiem niedzialaja zadne drut mody :) Heh- ameryki nie odkryłeś- drut-mod mnożnika nie działa na ŻADNYM procku z zablokowanym mnożnikiem. Warunkiem działania drut-moda jest odblokowany mnożnik proca. Na bartonie nie sprawdzałem (nie mam)- sprawdzałem na applebredzie i thoroughbredzie- działa- więc na 99% na bartonie też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...