Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 (Obiecałem SuChyY :P ) http://www.titan-cd.com/titan.htm Waga 430g, radiator miedziany z czymś w środku(wyglądają jak dwie pocięte miedziane rurki 8O ), pasta THERMOPOX 75 AGS System Windows 98SE Obroty 4800-5000 przy max stresie. Hałas ??(na słuch od 30-32, w specyfikacji <32) Test cpuburn4. Program zapuszczony na 35 min. Temp. max jaką uzyskał procesor 48 stopni. Chłodzenie proca: po 3 min od wyłączenia temp. spada do 39-40 stopni. W 3DMark 2001SE max 43 stopnie. Po giercowaniu w Warcrafta III 44 stopnie. Normalna praca w Windzie 39-40 (przy temp zbliżonej do piekarnika w pokoju 8) 8) 8) ) Sprzęt testowy poniżej :P Może jakieś porównania do D5TB ? Ja niestety swojego rozwaliłem i nie było jak porównać :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 aaaaaaaaaaa teraz to juz nic niewiem mialem kupowac volcano 7+ do mojego amd 2000xp i ten test troche namieszal, moglbys napisac czy to bylo przy otwrtej budzie ?dodatkowy nawiew?jakies inne wiatraki wspomagajace? thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Nie mam żadnych dodatkowych (moda obudowy będe dopiero robił :P :twisted: :twisted: ). Komp chodził z jedną ścianą zdjętą (symulacja nawiewu), ale myślę że z nawiewem (jak zrobie :P ) temp będzie jeszcze niższa. Przy zamkniętej obudowie temp podskoczyła o 2 stopnie i wynosiła w pracy pod windowsem 42-43 stopni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzieki Hawk Skoro ten Titan tak dobrze chlodzi twoj procek to zmoim nie bedzie najmniejszego problemu. Jednak wczoraj rozkrecilem obudowe i zobaczylem ze z jednej strony podstawki mam kilka (chyba 4) kondensatory (tak toi sie chyba nazywa) i nie wiem czy mi sie zmiesci tam... Miejmy nadzieje ze sie uda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Dzieki Hawk Skoro ten Titan tak dobrze chlodzi twoj procek to zmoim nie bedzie najmniejszego problemu. Jednak wczoraj rozkrecilem obudowe i zobaczylem ze z jednej strony podstawki mam kilka (chyba 4) kondensatory (tak toi sie chyba nazywa) i nie wiem czy mi sie zmiesci tam... Miejmy nadzieje ze sie uda Zobacz linka którego dałem tam są wymiary tego qlerka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 no wlasnie juz dawno to zrobilem ;) tyle ze moj obecny http://www.titan-cd.com/mt1ab.htm jest 60x60, a ten jesy 72x72, a z tego co zauwazylem to aluminiowa wersja (ta co miales wczesniej - wersja 3) ma 80x80, ta wersje wszyscy maja w sklepach - tak wiec jak ona wejfdzie to i miedziana wejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ten wentylatorek na titanka jest aluminiowy czy tylko pomalowyny na kolor metalu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ten wentylatorek na titanka jest aluminiowy czy tylko pomalowyny na kolor metalu ?obudowa tak, lopatki pewnie nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Obudowa jest z metalu a łopatki pomalowane, i wyprofilowane na półokrągło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...