Ex00 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Witam, Ostatnio mialem problem z podlaczeniem aparatu minolty pod port usb, wiec przenistalowalem koncertratory USB. Wszystko bylo pieknie. Dopoki nie wyskoczyl problem synchronizacji w neostradzie. Ogolnie powinno trwac to kilka-kilkanascie sekund i juz wlasciwie po wlaczeniu kompa wszystko powinno byc ok, ale od momentu (tak mi sie zdaje przynajmniej) przeinstalowania tych koncertratorow na standardowe windowskie oczywiscie synchronizacja trwa... z 5-10 minut. Kilka, kilkanascie razy pod rzad probuje mi sie zsynchronizowac niestety bez skutecznie i dopiero po kilkunastu probach sie udaje. Odinstalowalem ten aparat, niestety problem ten sam. Facet z serwisu neostrady polecil mi zebym zainstalowal sterowniki USB ktore sa na pylcie Neostrady, rownie bez skutecznie, przeinstlowalem nawet drivery do modemu nadal to samo. Lacze sie przez standardowy windowsowski program do laczenia z net'em... nie zadne Wanadoo, mam windows 2000 pro. Czy ktos moze mi cos jeszcze zaradzic? Bo jak narazie to zostala mi reinstalacja systemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ja bym od razu walil reinstall na twoim miejscu :> przeciez to 30 min roboty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ex00 Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ale potem reszte dnia sie siedzi na dogrywanie windows updates, sterownikow, ustawiania wszystkiego itd. itp. reinstalke robilem 2 tygodnie wczesniej, wolalbym bym cos mniej drastycznego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack_top Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Zrób raz porządną instalację windy, użyj ghosta i potem w razie problemów masz po 5 minutach "odzyskany" system do stanu po świeżej instalce. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Ale potem reszte dnia sie siedzi na dogrywanie windows updates, sterownikow, ustawiania wszystkiego itd. itp. reinstalke robilem 2 tygodnie wczesniej, wolalbym bym cos mniej drastycznego :)ja wszystkie stery i progzy w nastepne pół godzinki dogrywam :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 a może tak stery do neo nowe wgraj z neostrady info :) one odinstalowywują wszystko a potem na czysto sie instalują podłącz modem wcześniej :) restart i powinno chodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...