Skocz do zawartości
Ex00

Neostrada: Synchronizacja

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Ostatnio mialem problem z podlaczeniem aparatu minolty pod port usb, wiec przenistalowalem koncertratory USB. Wszystko bylo pieknie. Dopoki nie wyskoczyl problem synchronizacji w neostradzie. Ogolnie powinno trwac to kilka-kilkanascie sekund i juz wlasciwie po wlaczeniu kompa wszystko powinno byc ok, ale od momentu (tak mi sie zdaje przynajmniej) przeinstalowania tych koncertratorow na standardowe windowskie oczywiscie synchronizacja trwa... z 5-10 minut. Kilka, kilkanascie razy pod rzad probuje mi sie zsynchronizowac niestety bez skutecznie i dopiero po kilkunastu probach sie udaje. Odinstalowalem ten aparat, niestety problem ten sam. Facet z serwisu neostrady polecil mi zebym zainstalowal sterowniki USB ktore sa na pylcie Neostrady, rownie bez skutecznie, przeinstlowalem nawet drivery do modemu nadal to samo. Lacze sie przez standardowy windowsowski program do laczenia z net'em... nie zadne Wanadoo, mam windows 2000 pro. Czy ktos moze mi cos jeszcze zaradzic? Bo jak narazie to zostala mi reinstalacja systemu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale potem reszte dnia sie siedzi na dogrywanie windows updates, sterownikow, ustawiania wszystkiego itd. itp. reinstalke robilem 2 tygodnie wczesniej, wolalbym bym cos mniej drastycznego :)

ja wszystkie stery i progzy w nastepne pół godzinki dogrywam :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi