CHECK-IT Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Muahhahahaha... prosze Razor to Twoj screen A powiedz mi co mam tutaj ustawic zebym mial duzo w 3dsmarku 2k3? Bo mam 4700 ,a mialem 4400 zwykle wiec troszku malo :| A wylaczylem textury bo nie wiem co ejszcze :lol: Ale BK! tutaj masz link do screena z ustawieniami i mi powiedz co ustawic zebym mial 10000 :P Tu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Nie wiem. Ustaw Disable texture, lighting, rendering a później force low precizion pixel shader i powinno byc ok. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ostatnio 3dm czesto sie myli zauwazyłem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam16v Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ... a jednak 3dmarki zawodzą... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Oj tak... To jest realny screen.. Nie uzywalem painta :)) Tylko 3d analizera (czy jak to tam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Bez kitu, takie wyniki, i jak tu odróżnicz rzeczywisty highscore w 3dm skoro syscy oszukując chca sobie najebac pkt :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ja mialem kiedys taki blad ze mialem w ktoryms elemencie 3dmarka03 4000fps 8) :lol: hehe nie wiem jak sie to stalo ale tak bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 CHECK >> co to za theme albo visual ,ktory masz w windowsie?? Bo mnie sie podoba :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A jaki sens mają takie tricki z 3DMarkiem? To tylko uniemożliwia wykazanie się ludziom, którzy na prawdę walczą o wynik ;( No chyba, że ktoś kasuję te orby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 a ja mam "tylko" 22000 :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A jaki sens mają takie tricki z 3DMarkiem? To tylko uniemożliwia wykazanie się ludziom, którzy na prawdę walczą o wynik ;( No chyba, że ktoś kasuję te orby? A no ta :) Zgadzam sie z tym.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Sorry za lamerski wniosek :? Może oni jakoś zrobili że np. radka 9800xt wykrywał 3dmark jako 9600xt mimo iż wydajność była 9800xt :? Ale nic innego mi do głowy nie przyszło a jakoś trzeba ten wynik wytłumaczyć :) Da się tak w ogóle zrobić :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaveN* Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 to ja poprosze ;] maniek@cs.enetwork.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ja tez :) rev chcesz mnie pobic w 3dmarku:>?? tobik15@o2.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Sorry za lamerski wniosek :? Może oni jakoś zrobili że np. radka 9800xt wykrywał 3dmark jako 9600xt mimo iż wydajność była 9800xt :? Ale nic innego mi do głowy nie przyszło a jakoś trzeba ten wynik wytłumaczyć :) Da się tak w ogóle zrobić :?: A czytałeś cały topic?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Sorry za lamerski wniosek :? Może oni jakoś zrobili że np. radka 9800xt wykrywał 3dmark jako 9600xt mimo iż wydajność była 9800xt :? Ale nic innego mi do głowy nie przyszło a jakoś trzeba ten wynik wytłumaczyć :) Da się tak w ogóle zrobić :?: Dobrze, że się przynajmniej przyznajesz do tego, że to lamerski wniosek . Oj bardzo lamerski... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Oto link do tego 3D analyzera http://www.3dcenter.de/downloads/3d-analyze.php . Wystarczy włączyć gogle i wpisać 3D analyzer. Jednego albo 2 mogłem wysłać na maila, ale żebym miał 3 pytania dziennie na privie o przesłanie tego ludzie dajcie luz :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Szkoda, że nie real score ;) jedno mnie martwi, że ostatnio coraz częściej zaczynają się wywalać błędy w wynikach na 3D Mark'u 2003. Za często. Chyba będą musieli dać nowego patcha 3.5.0 albo cuś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Dostałem przed chwilą, zgłoszenie do hall of fame 03 z wynikiem ponad 10k w 3dmarku03 i musze je odrzucić po tym co przeczytałem, ale najpierw myślałem, że to fotomotaż, bo nie dostąłem linka do orba. Sami popatrzcie: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 A dostałeś opis sprzętu? Bo taki wynik jest możliwy, tylko trzeba się BARDZO postarać :( I na dokłądkę mieć kupę kasy na sprzęt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ten wynik to nie jest wynik zrobiony uczciwie...popatrzcie na kartę w tle: radeon 9600Pro Atlan... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jasne ja zaraz odpale painta i pokarze wam 3500pkt na 4ti :P po co sie podniecać wynikami w pincie lub bugami 3dm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 tym programikiem pewnie to zrobil ;-) wkurza mnie takie cos ze ludzie oszukuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...