Slayer Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 :D :D :D No cóż- wywaliłem swojego starego A-Trenda i Celeronka 800 :) mam teraz Celerona 1,7 Ghz i płytę na SIS 645 od ECS-a!!! powiem wam jedno- odchszańcie się od ECS, bo ta płyta chodzi tak stabilnie i szybko jak nie wiem :!: :!: :!: A Radeonik........no...mnie zagieło, jak on działa- jakość obrazu porażająca!!!!!! :D :D Powiem wam tyle- nowy sprzęt to jest to!!!!!!!!!!!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 upgradnij Sobie profil :) gratuluję uporu i wytrwałości!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 :D :D :D No cóż- wywaliłem swojego starego A-Trenda i Celeronka 800 :) mam teraz Celerona 1,7 Ghz i płytę na SIS 645 od ECS-a!!! powiem wam jedno- odchszańcie się od ECS, bo ta płyta chodzi tak stabilnie i szybko jak nie wiem :!: :!: :!: A Radeonik........no...mnie zagieło, jak on działa- jakość obrazu porażająca!!!!!! :D :D Powiem wam tyle- nowy sprzęt to jest to!!!!!!!!!!!!! 8) I Ty tego celka trzymasz na sdramach ? :) Bez przesady !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 moze jakies cyfry ?? na potwierdzenie tego co mowisz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 gratulacje :!: :!: nie ma to jak upgrade, zawsze podnosi na duchu :D , Slayer czy to ta mobo http://www.ecsusa.com/p4s5a_DX.cfm :?: , ja na ECSy nigdy nie narzekałem mój k7VZA był spox płytką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 ja mam K7VZA rev 3 i nie będę jej zmieniać , w końcu każdy athlon na niej pójdzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Gratuluje nowego sprzętu ale czy celek 1.7 GHz to dobry wybór? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturnow Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 koleś nie miała zamiaru zmieniać sprzetm, więc raczej kasa grała rolę, w końcu kupił go dlatego ze mu Radeon nie działał na starszej płytce... mam nadzieję ze mi wybaczysz slayer 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 podaj jakieś wyniki tego celka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...