darexu Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Witam-potrzebuję waszej pomocy w zakupie płyty głównej,a dokładnie : GIGABYTE GA-8IPE1000 PRO2 (intel865) i chciałbym poznać wasze opinie co do tej (może ktoś już jest w posiadaniu w/w płyty i wie praktycznie więcej na jej temat)lub doradzić inną.[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Tej płyty nie znam, ale mam na I865 Asusa P4P800 i jest rewelacyjna. Jeśli nie jesteś na 100% przekonany do Gigabyte, to proponuję rozważyć zakup Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darexu Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 może troszkę więcej szczegułów o twojej płycie (koszta)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Jest na I865, ale ma PAT. Ja kupiłem wersję Delux, więc jest sporo dodatków. Płyta bardzo stabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 za wersje gd zaplacisz okolo 480 zl za deluxa odpowiednio wiecej :) co do gigabyte mam niemile doswiadczenia podobnie jak z msi :) (w sumie pod jednego proca - 1,6a mialem juz 3 plyty - asus jest czwarty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darexu Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a jednak wartojest płyta jest ok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...