djkwaku Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 yo mam problem z kartą sound blaster 4,1 chodzi o to że nie mam do niej ster. ale win xp sam je instaluje i jest wszystko ok. kiedyś usłyszałem że oprogramowanie z kart sound blaster live! (modulacja głosu) działa tez na moim sprzęcie a tu lipa można zainstalować se sterowniki od live! i wtedy mieć modulację ale nie ma się odsłuchu na słuchawkach a jeżeli zainstaluje samo oprogramowanie to nie działa bo pisze że nie może znaleść driver sound kart. zna ktoś sposub żeby to działało a może jest osobne oprogramowanie do kart 4,1 z modulacją głosu mile widziane linki w tej sprawie :) i to chyba na tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 yo mam problem z kartą sound blaster 4,1 chodzi o to że nie mam do niej ster. ale win xp sam je instaluje i jest wszystko ok. kiedyś usłyszałem że oprogramowanie z kart sound blaster live! (modulacja głosu) działa tez na moim sprzęcie a tu lipa można zainstalować se sterowniki od live! i wtedy mieć modulację ale nie ma się odsłuchu na słuchawkach a jeżeli zainstaluje samo oprogramowanie to nie działa bo pisze że nie może znaleść driver sound kart. zna ktoś sposub żeby to działało a może jest osobne oprogramowanie do kart 4,1 z modulacją głosu mile widziane linki w tej sprawie :) i to chyba na tyledebilu wejdz na www.creative.pl i tam bedziesz mial stery? skad ty w ogole jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 moze troche kultury ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 debilu wejdz na www.creative.pl i tam bedziesz mial stery? skad ty w ogole jestes? Uspokuj się może, ok? Żółta kartka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkwaku Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ej stefan byłem na tej stronie już wcześniej ale nie ma tam oprogramowania do tej karty a stery też mi nie chciały działać więc ty najpierw zobacz czy jest coś takiego a sam później wyzywaj ludzi bo to nie ja tu wychodze na debila a zgadnij kto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ej stefan byłem na tej stronie już wcześniej ale nie ma tam oprogramowania do tej karty a stery też mi nie chciały działać więc ty najpierw zobacz czy jest coś takiego a sam później wyzywaj ludzi bo to nie ja tu wychodze na debila a zgadnij kto Jeżeli nie pomoże ten link: http://pl.europe.creative.com/support/driv...51&drivertype=1 to spisz oznaczenia z DSP karty (np. CT5808) i wrzuć je w 1 googe.com 2.szukarkę creative'a (na górze tego linka) a na pewno znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djkwaku Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 ech dijkstra dzięki za pomoc ale musieliście źle zrozumieć o co mi chodzi sterowniki mam tzn win je instaluje ale chodzi mi jeszcze o oprogramowanie ten kto ma live! wie o co mi chodzi modulacje głosu i te <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły play center... tylko tego nie mam więc jeżeli ktoś wie czy są takie i gdzieś w necie można znaleść to bardzo proszę o pomoc. szukałem na gogle ale nic nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...