Wu Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 Uprzedzając faktu ... szukałem i nie znalazłem nic, a niestety mam tylko modem więc czas się dla mnie liczy. Otóż, mam problem z zainstaloewaniem modemu ADSL Sagem 800, ma windowsie XP (komputer z usb 2.0 intela,ale nie wiem czy to ma jakieś znaczenie). Problem w tym że po podłączeniu sys. widzi urządzenie jako USB WAN Adapter, ale jest przy nim żółty wykrzyknik i coś nie za bardzo chce dizałać. Poza tym po restarcie pojawia sie monit o tym ż emusze odłączyć modem żeby dokończyć instalację co i tak nie daje rezultatu. Próbowałem dodawa modem ręcznie, i chyba wielu innych metod instalaci modemu ale w jakiś dziwny sposób nie chce to działać.. Miał ktoś już taki problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 23 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2004 A czy przypadkiem nie zrobiles tak, ze najpierw podłączyłeś modem,a dopiero później probowałes go zainstalowac???? Jesli tak to go odlacz, jesli gdzies został jakis soft to go wywal. Sciagnij sobie najnowsze stery do tego Sagema na przykład z tej strony (Neostrada.info) Zainstaluj stery. Jako ustawienia wybierasz PPPoA VCMUX VPI=0 VCI=35, i podłaczasz modem do kompa, wtedy kiedy instalator wyswietli odpowiedni monit.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ODinstaluj - i podczas instalowaia sterownikow dopiero zostaniesz poproszony o podpiecie moemu... CZYTAJ INSTALATOR!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...