BLANTMEN Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 (...)A jeżeli w takiej sprawie, jak zaręczyny, musisz się radzić ludzi na forum, to te zaręczyny sobie daruj, bo do dojrzałości Ci jeszcze daleko. Pytam się tylko i wyłącznie teoretycznie !!! Tak czy siak bym to zrobił, tylko że ciekawiło mnie jak inni to zrobili :) Żeby co nieco zgapić :P ej ziom to jak nagrasz ? jak cos to zawsze mozesz opylic na allegro . . . Niestety nie posiadam kamery :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Powodzenia !!! na pewno wypali tak jak to sobie wymarzyliście ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShKieLet. Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 te forum sie robi jak bravo girl...w stylu "mam kłopot ze wzwodem"....:)n/c niektorzy sa "inni" :D daj sobie siana :/ jak Ci sie nie podoba to nie zagladaj :/ a tobie blant zycze, aby sie wszystko udalo :D i zeby pierscionek byl najpiekniejszy :D pozdro a tOBIE jak sie nie podoba komentarz to nie czytaj i nie komentuj..aha i przestań stękać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ej to rekord 4 dni i juz konflikt z 2 userami :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 szkielet nie jest nowy - no chyba ze ktos ma avatar i xywe blizniaczo podobna do pewnego bylego (?) usera ;) sadzac po podpisie u szkieleta byl ban :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 sa ludzie i taborety :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 szkielet nie jest nowy - no chyba ze ktos ma avatar i xywe blizniaczo podobna do pewnego bylego (?) usera ;) sadzac po podpisie u szkieleta byl ban :] nie zauwazylem tego podpisu tylko szybko looknalem na date rejestracji :D paprotek hmm to bylo do mnie ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 nie :? do szkieleta :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A ci chyba się o coś pokłócili :lol: - taki delikatny OT (ku przestrodze :)) http://fun.from.berdyczow.org/2004-02-20/czar-par.wmv A co do wypowiedzi ShKieLet-a to ma prawo do takiego zdania i nie widzę powodu by go obrażać. W sumie wiele osób traktuje to forum jako jakąs wyrocznie w każdej sprawie. Sorry, ale w pewnych sprawach trzeba polegać na własnym rozumku i intuicji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 A ci chyba się o coś pokłócili :lol: - taki delikatny OT (ku przestrodze :)) http://fun.from.berdyczow.org/2004-02-20/czar-par.wmv A co do wypowiedzi ShKieLet-a to ma prawo do takiego zdania i nie widzę powodu by go obrażać. W sumie wiele osób traktuje to forum jako jakąs wyrocznie w każdej sprawie. Sorry, ale w pewnych sprawach trzeba polegać na własnym rozumku i intuicji. no pewnie, ze tak tyle, ze czasem fajnie jest z kims pogadac o czyms waznym i poznac czyjes zdanie a noz czyjas pomoc okaze sie pomocna lub czyis pomoc wyda sie fajny ;) osobiscie takiego pytania jak blantmen bym nie zadal na forum, ale z milo checia sprobujue mu pomoc ;D ej wlasnie na pewno jakis Twoj znajomy ma kamerke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ... zaręczyn nie będzie :cry: To miała być niespodzianka, ale niestety dowiedziała się o tym ... więc nici z zaskoczenia :( Trzeba to bedzie zrobić w innym czasie :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ... zaręczyn nie będzie :cry: To miała być niespodzianka, ale niestety dowiedziała się o tym ... więc nici z zaskoczenia :( Trzeba to bedzie zrobić w innym czasie :cool: :/ miejmy nadzieję, że zaskoczysz Ją tym znowu jak najprędzej ! ;D btw. ...przeczytała o tym na tweaku ? czy dowiedziała sięw inny sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ... zaręczyn nie będzie :cry: To miała być niespodzianka, ale niestety dowiedziała się o tym ... więc nici z zaskoczenia :( Trzeba to bedzie zrobić w innym czasie :cool: :/ miejmy nadzieję, że zaskoczysz Ją tym znowu jak najprędzej ! ;D btw. ...przeczytała o tym na tweaku ? czy dowiedziała sięw inny sposób? Przeczytała temat maila :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 e to lipa mistrzu, ale spoko masz czas by skombinowac kamere 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 ... zaręczyn nie będzie :cry: To miała być niespodzianka, ale niestety dowiedziała się o tym ... więc nici z zaskoczenia :( Trzeba to bedzie zrobić w innym czasie :cool: ejjjj...teraz to IMHO nie rob sobie jaj :lol: ...dowiedziala sie?? trudno...nie bedzie zaskoczenia...ale jesli JUZ WIE to z pewnoscia bedzie czekala tego 20 marca(Wasza rocznica) na pytanie od ciebie...wyobrazasz sobie co bedzie czula gdy minie 20 marca a ty nie zapytasz sie jej??? bedzie jej glupio jak cholera...wiec IMHO zrob to takl jak planowales 20 marca...mowie nie bedzie az tak wielkiego zaskoczenia, no ale spelnia sie jej oczekiwania co do tej daty... a tak z drugiej strony cos Ty sie uparl tak z tym zaskoczeniem???IMHO to troche tak wyglada jakbys Ty sam mial miec ogromna satysfakcje z zaskoczenia, a nie samych oswiadczyn...a te sa chyba wazniejsze no nie??i wazne jest co czujesz, a nie czy powiesz to w tramwaju, na plazy, czy powiesisz plakat na billboardzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Lubie jązaskakiwać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 wogle poco sie pytac o takie rzeczy na forum dyskusyjnym.... jeszcze na oslej laczce..... mi by bylo przykro jakby moja ukochana zalozyla podobny topic i to jeszcze tak wazny !, otoczenie tematu zajebiste poprostu, powalone dowcipy, łojenie pingwina, "pocalujcie mnie w dupe" Tuwima, itp...... Chodzi mi oto, ze w takich sprawach mezczyzna nie powinien sie innych pytac o zdanie, czy rade, tlyko postepowac wedle wlasnego uznania, a ze juz niespodzianka "nie wypali" no i co z tego, jak sie jej oswiadczysz to bedzie taka szczesliwa ze nie bedize sie wogle liczylo czy to z zaskoczenia czy nie... Zycie to nie film, daj spokoj z jakimis scenkami, bedziesz tak kombinował to Cie ktos uprzedzi i bedize lipa :P :) hehe. Zycze powodzenia i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Czesc - GITES MAJONEZ TOPIC ;] Na tej oslej laczce to mozna sporo fajnych rzeczy wygrzebac, dodac do ulubionych a poytem korzystac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 powiem głupio zrobiłes że tu napisałeś bo to jak to rs i djkstra napisał są sprawy od których forum nie jest i samemu sie powinno podjąć taką decyzje. A co do zaręczyn to raczej powinieneś zrobić to 20 bo może być nieprzyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 wogle poco sie pytac o takie rzeczy na forum dyskusyjnym Może dlatego - "Chodzi mi głównie o to, czy najpierw rozmawialicie z rodzicami wybranki, czy najpierw pierścionek, a potem rodzice ..." albo "Pytam się tylko i wyłącznie teoretycznie !!! Tak czy siak bym to zrobił, tylko że ciekawiło mnie jak inni to zrobili Żeby co nieco zgapić " Niah niah niah .... zaręcze się, tylko że nie w restauracji tylko w hotelu 8) Trochę się pozmieniało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 wogle poco sie pytac o takie rzeczy na forum dyskusyjnym Może dlatego - "Chodzi mi głównie o to, czy najpierw rozmawialicie z rodzicami wybranki, czy najpierw pierścionek, a potem rodzice ..." albo "Pytam się tylko i wyłącznie teoretycznie !!! Tak czy siak bym to zrobił, tylko że ciekawiło mnie jak inni to zrobili Żeby co nieco zgapić " Niah niah niah .... zaręcze się, tylko że nie w restauracji tylko w hotelu 8) Trochę się pozmieniało :P ale partnerka ta sama ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 wogle poco sie pytac o takie rzeczy na forum dyskusyjnym.... jeszcze na oslej laczce..... mi by bylo przykro jakby moja ukochana zalozyla podobny topic i to jeszcze tak wazny !, otoczenie tematu zaje...dwabiste poprostu, powalone dowcipy, łojenie pingwina, "pocalujcie mnie w [gluteus maximus]" Tuwima, itp...... Chodzi mi oto, ze w takich sprawach mezczyzna nie powinien sie innych pytac o zdanie, czy rade, tlyko postepowac wedle wlasnego uznania, a ze juz niespodzianka "nie wypali" no i co z tego, jak sie jej oswiadczysz to bedzie taka szczesliwa ze nie bedize sie wogle liczylo czy to z zaskoczenia czy nie... Zycie to nie film, daj spokoj z jakimis scenkami, bedziesz tak kombinował to Cie ktos uprzedzi i bedize lipa :P :) hehe. Zycze powodzenia i Pozdrawiam W ogóle ostatnio pojawia się coraz więcej bzdurnych tematów typu : "czego słuchać , jakie katalogi założyć na dysku itd ..". Niebawem pewnie pojawi się - "co by sobie zjeść na kolację ? " :lol: . Dla niektórych forum to chyba całe życie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 co zjejść to nie taki głupi pomysł przecież nie każdy jest kucharzem i jak chce zrobić coś dobrego nie tylko dla siebie to może sie zapytać nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Miałem na myśli rozważanie - "co dzisiaj jecie na kolacje bo nie chce mi się wymyślać ?" :lol: A poza tym książka kucharska też istnieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 istnieje ale często żeby za pierwszym razem coś z niej zrobić (trudnego smacznego) trzeba się namęczyć i za pierwszym razem nie wyjdzie a rada jest bardzo pomocna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Yeahhh !!!! Pierścionek już jest :twisted: Lokal na noc załatwiony :twisted: WISH ME PLÓM ... yyy I MEAN LUCK :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Yeahhh !!!! Pierścionek już jest :twisted: Lokal na noc załatwiony :twisted: WISH ME PLÓM ... yyy I MEAN LUCK :] pochwal sie pierscionkiem :wink: ja dwa miesiace temu taki wreczylem mojej lubej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ile za niego dałeś ??? Mam identyczny !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Ile za niego dałeś ??? Mam identyczny !!!! hehe, tez u Kruka kupowales ??, a cene to na PW, bo nieprzyzwoita :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 A jeżeli w takiej sprawie, jak zaręczyny, musisz się radzić ludzi na forum, to te zaręczyny sobie daruj, bo do dojrzałości Ci jeszcze daleko. Anyway, powodzenia. Niestety Blatmen w 100% zgadzam sie z Dijkstra, ja juz zareczyny mam za soba, ale zeby zalozyc taki temat w zyciu by mi nie przyszlo, czlowieku jak sie pobierzecie to tez sie bedziesz pytal na tweaku o wasze sprawy malzenskie ? Powodzenia PS powinienes to zrobic tak jak serce i rozum Ci dyktuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...