BLANTMEN Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Poczytaj dokładnie .... :? chodziło mi o sprawe rodziców. Już raz to tutaj tłumaczyłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 Hmmmm dziś 20 .... :wink: Powodzenia :wink: PS Nie zapomnij się pochwalić bom ciekawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 BLATMEN, przepraszam, że jestem taki wścibski, ale mam takie pytanko: Ile macie lat? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 20 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2004 ale partnerka ta sama ? 8) Nie no, zabiłeś mnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Zgodziła się 8) Partnerka ta sama. 19 a co ?? :D Tylko mi nie mów, że jesteśmy za młodzi, bo ja i tak mam swoje odmienne zdanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 21 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2004 Ooo to gratuluje :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 Teściowie już teżwiedzą :) Przyjęli to ze spokojem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 22 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2004 rozumiem, ze wy w tym roku macie mature? ojej :] z moja bejbe mimo, ze jestesmy ze soba 3 lata (bedzie 11 kwietnia), to tak nie planujemy :> :> :> . Jedyne co planujemy to mieszkac w Norwegii miec cieply domek z kominkiem i conajmniej 3 koty :) , gdyz jestesmy milosnikami tych zwierzatek :). Pozdr PS: mam tyle samo lat co ty Blantmenie drogi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...