Badseeds Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 witam wszystkich, mam problem z przeglądarką operą, IE działa, gg także a opera pokazuje ciągle komunikat o braku połączenia z serwerem, reinstalowałem ją wywalałem instalowałem nową i problem dalej bez zmian. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 man opera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 tez kiedys takie cos mnialem i zainstalowalem operke jeszcze raz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Było temat założyć w oprogramowaniu sieciowym, więcej zainteresowanych osób by przeczytało temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...