sebasw Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 sluchajcie, troche mam malo kasy.... chce dac jakies radiatory na kosci pamieci mojej grafiki. czy musze z obu stron grafiki dac radiatory ? czy wystarczy tylko z jednej ? (ktorej) po stronie coolera, czy z drugiej, czyli na gorze karty ? takie jedno stronne zradiatorowanie ma sens ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Stan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Z reguły jak sie podkręca pamięc to robi sie to dla wszystkich kości. Chyba nie da sie dla kilku. Logiczne że trzeba radiatorki na wszystkich kostkach umieścić. Najlepiej miedziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Racja - jak radiatorki, to na wszystkie pamieci, to chyba logiczne :) A pamieci masz BGA czy TSOP? Tu sa dosc tanie radiatorki na BGA. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21685369 EDIT: :oops: SORKI BYŁ ZŁY LINK :oops: Z tańszych na TSOP to jakies coolermastery są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 link do allegro jest nie aktualny :( mam fic radek 9500pro, wiec chyba BGA.... a ile kosztuje 8 szt. w miare dobrych, w miare tanich radiatorow ? :) i gdzie kupic najlepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Poprawilem link - juz dziala i jest aktualny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 ja polecam Ci zajrzec na ten watek : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=560...akie+radiatorki Masz wszystko, screeny, ceny opisy i takie tam badziewia -... Radze przeczytac to wszystkiego sie dowiesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soql Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 A jaka jest wasza opinia o tym: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21624258 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Potnij jakiś stary radiator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Skocz do elektronicznego, kup jakiś aluminiowy radiator, odpowiednio go przytnij, wypoleruj spód i gotowe ->własnoręcznie zrobione radiatorki za ok. 10zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 to jeszcze tasma dwustronna, odpowiednia ? nie chce klejem, bo grafe mam na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 to jeszcze tasma dwustronna, odpowiednia ? nie chce klejem, bo grafe mam na gwarancji. Wszystko ci trzeba podawać jak na tacy? Zero samodzielności? Wejdź do działu giełda i tam masz taśmę termoprzewodzącą. I na następny raz poszukaj troszkę na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 ej ! Krootki ! no tamn juz dawno patrzylem, ale od wielu dni sprzedawca tej tasmy nie odpowiada na pytania, maile ani nic, wiec uwazam, ze juz nie handluje i tylko dlatego Was pytam, ale jesli to taki klopot straszny to nie bede :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 musisz dac radiatory na kazda kośc bez snsu dawać na połowe kosci jak nie masz kaski to kup jakiś tani cooler al i potnij go sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...