Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!! SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a jak podkreciles Swojego 17" Samsunga na 29" ? :lol: :lol: :lol: a na powaznie - robiles jakies testy porownawcze tego ATI i GF4 (oczywiscie chodzi o Ti a nie MX) ze piszesz "o niszczeniu" ? jezeli tak to napisz jakie byly wyniki w jakich testach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A w czym mam zrobić testy? No fakt- wdmuchałem trochę sprężonego powietrza, to się monitor rozpuchł do 29 cali :lol: :lol: :lol: To oczywiście pomyłka- chodziło o TV.....ale monitorek 29 cali by sie przydał :) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!! SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!! 8) Najpierw prosze o testy potwierdzajace wyzsza predkosc ATI RADEON 8500 nad chocby najslabszym z gf4ti. Ja moge Cie zasypac testami o wynikach wrecz odwrotnych co do Twoich mniemań ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skonczcie juz te glupie przepychanki do cholery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skoncze juz te glupie przepychanki do cholery Jak nie masz nic do powiedzenia na temat do sie ode mnie ....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 a ja sie mecze z jakim gts2 :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skoncze juz te glupie przepychanki do cholery Jak nie masz nic do powiedzenia na temat do sie ode mnie ....... mam do powiedzenia wujaszku ale nie lubie strzepic klawatury tak jak wy, smiesza mnie te gowniarskie przepychanki kto ma wiekszego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skoncze juz te glupie przepychanki do cholery Jak nie masz nic do powiedzenia na temat do sie ode mnie ....... mam do powiedzenia wujaszku ale nie lubie strzepic klawatury tak jak wy, smiesza mnie te gowniarskie przepychanki kto ma wiekszego... Wiec w nich nie uczestnicz i smiej sie w zaciszu swojego mieszkanka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!! SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!! 8) Sam mam Radeona 8500, faktycznie wymiatający, ale to co piszesz to ci chyba cyganka z fusów wywróżyła, bo ni jak się kupy nie trzyma :wink: R8500 możesz porównywać z GF3Ti, a nie z GF4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Wiec w nich nie uczestnicz i smiej sie w zaciszu swojego mieszkanka. jak nie wiesz gdzie jestem to nie gadaj glupot, a smieje sie do rozpuku nie martw sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skonczcie juz te glupie przepychanki do choleryjezeli przypadkiem "pijesz" tez do mnie to sie od... pij - bo ja pytalem serio - mam zamiar kupic Radeona 9000 (wolnijeszy niz 8500) i chce wiedziec jak zachowuja sie Radki w zaleznosci od konfigu kompa BTW zauwazylem ze ostatnio wprowadzasz nerwowa atmosfere na forum - nie wiem jaki masz w tym cel - mam nadzieje ze nie chesz zniechecic ludzi do odwiedzania tego forum ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 A w czym mam zrobić testy? ... standard: Q3, Aquanox, 3DMark 2001 SE, MaxPayne, CodeCreatures, i co tam jeszcze wymyslisz (moga byc demka nowego Unreala) aha interesuje mnie tez jak zachowuja sie karty po wlaczeniu filtrowania anizotropowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 skonczcie juz te glupie przepychanki do choleryjezeli przypadkiem "pijesz" tez do mnie to sie od... pij - bo ja pytalem serio - mam zamiar kupic Radeona 9000 (wolnijeszy niz 8500) i chce wiedziec jak zachowuja sie Radki w zaleznosci od konfigu kompa BTW zauwazylem ze ostatnio wprowadzasz nerwowa atmosfere na forum - nie wiem jaki masz w tym cel - mam nadzieje ze nie chesz zniechecic ludzi do odwiedzania tego forum ??? ty chyba nic nie kumasz niestety, pierwszy post to byl kolejny poczatek wojny ati vs nvidia, jakbys czytal moje posty to bys sie zorientowal ze nikogo nie zniechecam a nawet niektorym pomagam jak maja problem, ale kolesi ktorych mozna okreslic mianem 'lam' nawet po 1 miesiacu obecnosci na forum i po natrzepaniu 500 postow to juz niestety nie trawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ty chyba nic nie kumasz niestety, twoj post to byl kolejny poczatek wojny ati vs nvidia, jakbys czytal moje posty to bys sie zorientowal ze nikogo nie zniechecam a nawet niektorym pomagam jak maja problem, ale kolesi ktorych mozna okreslic mianem 'lam' nawet po 1 miesiacu obecnosci na forum i po natrzepaniu 500 postow to juz niestety nie trawiejezeli ja nic nie kumam to Ty nic nie widzisz - ja nie zakladalem tego postu tylko zadalem pytanie o konkrety (testy) - jak pisalem akurat mnie to bardzo interesuje (rowniez testy zwyklych uzytkownikow) - wg. Ciebie jak mialem sformulowac pytanie zeby dowiedziec sie szczegolow (i nie pisz ze moglem na priva - bo wyniki testow moga sie przydac tez innym) IMO forum sluzy wymianie doswiadczen i informacji i ja wlasnie chcialem "wzbogacic wiedze" n/t wydajniosci Radkow PS co do postow ludzi ktorych nie trawisz - nie musisz ich czytac a tym bardziej odpowiadac na te posty (na dodatek w taki sposob) bo teraz nawet jak ktos zapoda tu wyniki testow to ludzie po przeczytaniu Twoich "cennych" uwag do samych testow juz nie dojada uwazajac ze to kolejna "bzdurna" klotnia PS2 zauwaz ze zwaracam sie do Ciebie kulturalnie i nieobrazliwie (widac o co chodzi) apel do Slayer'a - jak zrobisz te testy to zapodaj je w nowym watku bo tego podejzewam nikt nie bedzie czytal do konca :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Holo ma poprostu zly dzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!! SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!! 8) wiem że Slayer jest mocno pod wpływem emocji, albo jeszcze innych środków :D :D , ale coś w ATI naprawdę jest, jest to odczucie styczności z produktem najwyższej jakości pod względem jakości obrazu, jakości TV-outu, technicznej kultury wykonania, nigdy czegos takiego nie miałem przy kartach Nvidii. Szybkośc w grach również nie pozostawia nic do życzenia, w 3dM2001 też wymiata (wiem że nie jest wiarygodny) 9200 w default test . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 No normalnie dzisaj wymiękam. Ten sprzecik, co mam tak wymiata, że brak słów!!!! Ludzie!!!! Jak macie kasę to bierzcie KONIECZNIE ATI 8500!!!! Chszanić NVIDIE i ten jej szajs Geforce4- Radeon 8500 niszczy wszystko w pył!!!! SD- Ramy wymienię sobie później na jakieś dobre CL-2 DD-Ramy 333, bo na razie wszystko działa super płynnie, szybko i na najwyższych detalach!!!! O, i jeszcze jedno- kto nie widział Quake 3 i Unreal Tournament 2003 na full i jeszcze na przynajmniej 29 calowym monitorze, to nie ma pojęcia co to ATI!!!!!! 8) wiem że Slayer jest mocno pod wpływem emocji, albo jeszcze innych środków :D :D , ale coś w ATI naprawdę jest, jest to odczucie styczności z produktem najwyższej jakości pod względem jakości obrazu, jakości TV-outu, technicznej kultury wykonania, nigdy czegos takiego nie miałem przy kartach Nvidii. Szybkośc w grach również nie pozostawia nic do życzenia, w 3dM2001 też wymiata (wiem że nie jest wiarygodny) 9200 w default test . Sprobuj z modem wykrecic z niego 310/310 lub conajmniej 300/300. Moze jeszcze troche procka OC i 10k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 hehe....no to sie zaczęło :lol: :lol: :lol: CHyba macie za przeproszeniem ,,nasrane" żeby odrazu szaleć, że napisałem, że wasza cudowna karta od NVIDII została tak potwornie oszkalowana. Co wy- kult fetyszów robicie? Odbiło wam? I tak za rok będziecie mieli szmelc, z resztą tak jak ja- najnowsze gry na minimum i tak dalej. Ale jest 1 ale- takiego obrazu na monitorze czy na TV to i za 20 lat NVIDIA nie będzie mieć!!!!! Zobaczcie ceny Matroxa 450-550- toż to w sumie szajs na poziomie MX200, tylko co z tego? G. kogo obchodzi to, bo karta to po prostu klasa sama w sobie! Powiem wam tyle- takiego szoku nie miałem jeżeli chodzi o kompy to od chyba 5 lat, kiedy zobaczyłem co wyrabia 3DFX z obrazem. To samo miałem wczoraj z tym- dzisiaj się bawiłem TV-out- i ten sam szok. Powiem wam tyle- nigdy wiecej nie kupię NVIDII. A, że granie mi się już mocno znudziło, to starczy mi, że Doom3 i DukeNuken4Ever będzie naginał na najwyższych detalach na telewizorze. A jak do tego dodam, że mam mysz i klawiaturę bezprzewodowe.....to sami wiecie.. 8) Pozdro dla wszystkich maniaków!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ... Pozdro dla wszystkich maniaków!!! 8) to beda te testy czy nie mam co liczyc ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 hehe....no to sie zaczęło :lol: :lol: :lol: CHyba macie za przeproszeniem ,,nasrane" żeby odrazu szaleć, że napisałem, że wasza cudowna karta od NVIDII została tak potwornie oszkalowana. Co wy- kult fetyszów robicie? Odbiło wam? I tak za rok będziecie mieli szmelc, z resztą tak jak ja- najnowsze gry na minimum i tak dalej. Ale jest 1 ale- takiego obrazu na monitorze czy na TV to i za 20 lat NVIDIA nie będzie mieć!!!!! Zobaczcie ceny Matroxa 450-550- toż to w sumie szajs na poziomie MX200, tylko co z tego? G. kogo obchodzi to, bo karta to po prostu klasa sama w sobie! Powiem wam tyle- takiego szoku nie miałem jeżeli chodzi o kompy to od chyba 5 lat, kiedy zobaczyłem co wyrabia 3DFX z obrazem. To samo miałem wczoraj z tym- dzisiaj się bawiłem TV-out- i ten sam szok. Powiem wam tyle- nigdy wiecej nie kupię NVIDII. A, że granie mi się już mocno znudziło, to starczy mi, że Doom3 i DukeNuken4Ever będzie naginał na najwyższych detalach na telewizorze. A jak do tego dodam, że mam mysz i klawiaturę bezprzewodowe.....to sami wiecie.. 8) Pozdro dla wszystkich maniaków!!! 8) Pogladasz pokaz zdjec w doom3 na tym baleronie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ty chyba nic nie kumasz niestety, twoj post to byl kolejny poczatek wojny ati vs nvidia, jakbys czytal moje posty to bys sie zorientowal ze nikogo nie zniechecam a nawet niektorym pomagam jak maja problem, ale kolesi ktorych mozna okreslic mianem 'lam' nawet po 1 miesiacu obecnosci na forum i po natrzepaniu 500 postow to juz niestety nie trawie jezeli ja nic nie kumam to Ty nic nie widzisz - ja nie zakladalem tego postu tylko zadalem pytanie o konkrety (testy) - jak pisalem akurat mnie to bardzo interesuje (rowniez testy zwyklych uzytkownikow) - wg. Ciebie jak mialem sformulowac pytanie zeby dowiedziec sie szczegolow (i nie pisz ze moglem na priva - bo wyniki testow moga sie przydac tez innym) IMO forum sluzy wymianie doswiadczen i informacji i ja wlasnie chcialem "wzbogacic wiedze" n/t wydajniosci Radkow PS co do postow ludzi ktorych nie trawisz - nie musisz ich czytac a tym bardziej odpowiadac na te posty (na dodatek w taki sposob) bo teraz nawet jak ktos zapoda tu wyniki testow to ludzie po przeczytaniu Twoich "cennych" uwag do samych testow juz nie dojada uwazajac ze to kolejna "bzdurna" klotnia PS2 zauwaz ze zwaracam sie do Ciebie kulturalnie i nieobrazliwie (widac o co chodzi) apel do Slayer'a - jak zrobisz te testy to zapodaj je w nowym watku bo tego podejzewam nikt nie bedzie czytal do konca :( rzeczywiscie to nie byl Twoj post, przepraszam i juz to zmienilem, co nie zmienia faktu ze przepychanie sie kto jest lepszy bo ma ati albo nvidie, nie ma zupelnego sensu, natomiast wzbogacanie wiedzy owszem, dlatego nie dodaje swoich "cennych" jak sie wyraziles uwag w postach typu 'jestem lepszy' chociaz moglbym, moze i mam zly dzien ale ostatnio poziom forum leci na pysk (ciagle watki o to samo, kretynskie pytania, nie uzywanien szukaj itp), i wydaje mi sie ze to wszystko jest w naszym wspolnym interesie zeby to poprawic, ale w sumie zawsze mozecie mi napisac zebym nie czytal i sie odp... prawda ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 wlasnie ciagne 3dmark 2000 (2001 zaduzo zajmuje :( ) i zrobie testy mojego gf4 z mojim p2 w duecie. Slayer jak pokazesz mi twoj wynik i bedzie duuuurzo lepszy to ci uwieze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 ha ha. Slayer ale się podniecasz jakbyś się z syrenki do mercedesa przesiadł a tu zonk bo to polonez :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Arnie Pentium2 333@417 Palitdaytona GeForcre4 Ti 4200 64Mb - :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 lol-niezle zestawienie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 lol-niezle zestawienie :PJeezli sie orietuje to nawet 3dmark2001 nie zapusci :) (myle sie ? :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiek Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 wydaje mi sie ze autorowi chodzilo o to ze jak zmienil stara grafe na radka to ma niesamowity skok wydajnosci..swoja droga ja tez zamiast GF3 kupilbym radka 8500 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 chyba sie nie mylish :P a moze bedzie mial ten 1 fps ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2002 Sprobuj z modem wykrecic z niego 310/310 lub conajmniej 300/300. Moze jeszcze troche procka OC i 10k :)Kaeres, mod jakoś mnie nie jara :? , bez moda ATI idzie na 295/305 a proc na 2000+ (na jakiś czas potem Titan D5TB jush nie daje rady :( ) i w 3Dmarku2001 - 9700-9850, do 10k jakos nie moge dobić, ale w wolnych chwilach sie bawie moze kiedys 10k padnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...