Skocz do zawartości
Slayer

Nie mam nic do powiedzenia :-P

Rekomendowane odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]

prokukuje sie telewizory ktore pracuja wysokiej rozdzielczosci , stac cie na taki ?

Prokukuje :P

Teraz pewnie go nie stać, ale liczą się perspektywy.

zmienilem klawe i jest na mikrostykach mucha siada i odrazu wyskakuje literka a tak pozatym lipna ta klawa ale zato malutka jest bez numloka i innych pierdul wielkos ok 20 cm na 10 cm i <span style="color:red;">[ciach!]</span>owo sie pisze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kolegi z PII 333 to prosze przeczytać to chyba atut że 3-D Mark 2001 jest za duży to chyba mało

System Requirements

3DMark2001 is the tool for measuring 3D game performance of the latest PC hardware. This means that some older hardware does not have what it takes to run some of 3DMark2001. If your system cannot run 3DMark2001, we encourage you to download (from www.MadOnion.com) and run 3DMark2000.

Minimum System Requirements:

Intel® compatible 500 MHz processor

128 MB system memory

A modern 3D accelerator with 32MB of memory

Windows 98/SE, ME or 2000 operating system

DirectX® 8.0 or later

NOTE: If you run Windows 2000, 192 MB of system memory is recommended.

3DMark2001 may run on systems that don't quite meet the minimum requirements, but for example less video memory will cause texture swapping in the middle of some tests. The texture swapping would seriously distort the test result, which means that the result could not be considered a reliable measurement of the system's game performance.

Recommended System Specifications:

Intel® compatible 1 GHz processor

DirectX® 8 compatible graphics hardware

A tak poza tym to też nawrócony na ATI.

N-Vidia to taki mały syf. Z resztą ATI mniej (przynajmniej dla mnie się grzeje). Ale co jest dla was najlepsze to musicie ocenić sami

Spór ten przypomina spór AMD vs Intel i takie tam.

Dajcie się na wstrzymanie. Na nosie mam denka od słoika(okulary)

10 dioptrii/15 a i tak zauwarzyłem różnice ATI vs. NVIDIA.

A co do FPS to na ATI uzyskali 13k punktów w 3-D Marku 2001 SE.

A z resztą jaka gra nie chodzi wam teraz ładnie na GT 3.

Jakieś 7 lat temu były szybkie karty marki Trident ale one wyparte zostały przez S3 bo S3 było tańsze. Dopiero S3 Savage pokazało co potrafi. A jeśli chodzi o ATI to pamiętam je jeszcze z czasów 286.

W tedy to jeszcze N-Vidii nie było. A wojna AMD vs. Intel już się toczyłą.

Każdy chwali co swoje a obcego nie zna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do kolegi z PII 333 to prosze przeczytać to chyba atut że 3-D Mark 2001 jest za duży to chyba mało

System Requirements 

3DMark2001 is the tool for measuring 3D game performance of the latest PC hardware. This means that some older hardware does not have what it takes to run some of 3DMark2001. If your system cannot run 3DMark2001, we encourage you to download (from www.MadOnion.com) and run 3DMark2000.

Minimum System Requirements: 

Intel® compatible 500 MHz processor 

128 MB system memory 

A modern 3D accelerator with 32MB of memory 

Windows 98/SE, ME or 2000 operating system 

DirectX® 8.0 or later 

NOTE: If you run Windows 2000, 192 MB of system memory is recommended.

3DMark2001 may run on systems that don't quite meet the minimum requirements, but for example less video memory will cause texture swapping in the middle of some tests. The texture swapping would seriously distort the test result, which means that the result could not be considered a reliable measurement of the system's game performance.

Recommended System Specifications: 

Intel® compatible 1 GHz processor 

DirectX® 8 compatible graphics hardware 

A tak poza tym to też nawrócony na ATI.

N-Vidia to taki mały syf. Z resztą ATI mniej (przynajmniej dla mnie się grzeje). Ale co jest dla was najlepsze to musicie ocenić sami

Spór ten przypomina spór AMD vs Intel i takie tam.

Dajcie się na wstrzymanie. Na nosie mam denka od słoika(okulary)

10 dioptrii/15 a i tak zauwarzyłem różnice ATI vs. NVIDIA.

A co do FPS to na ATI uzyskali 13k punktów w 3-D Marku 2001 SE.

A z resztą jaka gra nie chodzi wam teraz ładnie na GT 3. 

Jakieś 7 lat temu były szybkie karty marki Trident ale one wyparte zostały przez S3 bo S3 było tańsze. Dopiero S3 Savage pokazało co potrafi. A jeśli chodzi o ATI to pamiętam je jeszcze z czasów 286.

W tedy to jeszcze N-Vidii nie było. A wojna AMD vs. Intel już się toczyłą.

Każdy chwali co swoje a obcego nie zna.

Litości!!! NIe katujcie tematu 3 D-Marka, bo to jest już chore! Jaki jest w tym sens, jak u mnie na Kyro2 raz był 2400, a za 2 razem 1400? Ja chszanię taki test! Wogóle nie rozumiem, po choleręciągle pisać o nim. Taki np. Vegita 2001 zaświadczył, że 3D-Mark jest stronniczy i w nim testów więcej nie robi.......a tu się okazuje, że dalej je robi! Na serio....ludzie mają porąbane z tymi testami. Działa karta? Szybko chodzi? NIc się nie tnie? To powinno wystarczyć, bo na dzisiaj nie widzę sensu w testowaniu nawet mojej karty, jak żadna gra nie wykorzystuje jej w 100%, nie pisząc już o 3D-Markach :? 8O 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żadna gra nie wykorzystuje jej w 100%, nie pisząc już o 3D-Markach :?  8O  8)

Twoja wiedza o kompach jest naprawde ogromna masz racje 3d mark nie wykorzustuje twojej karty tak niema on testera pixelshadera ani vertexshadera masz racje a o takej grze jak aquanox to pewnie nawet nie słyszałeś.

No ale co sie spodziewać po człowieku który kupił celerona 1,7 ghz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja wiedza o kompach jest naprawde ogromna masz racje 3d mark nie wykorzustuje twojej karty tak niema on testera pixelshadera ani vertexshadera masz racje a o takej grze jak aquanox to pewnie nawet nie słyszałeś.

Buahahahah. Ale Combos :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to było dobre :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Będzisz się bardzo denerwował jak jakaś gra za pół roku będzie ci lag-ować na full-detail i będziesz musział obcinać. Może też poprostu jej wykorzystać na maksa. Spróbuj w grach zwiększyć rozdzielczość, głębie, poziom detali i takie inne i wtedy zobaczysz. Co do benchmarkó to pomagają roztrzygać spory. Co do ciebie to mój Wiliamette jest tak samo <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy jak twój Celek i wacel nie mówie że procka i grafy nie wykorzystuje w 100%. A co do wyników też nie mam czego żałować.

Masz Kyro-II i jakieś kompleksy pobaw się Q3 Time Demo może się ich pozbędziesz

DOBRE NA LATA.

CHŁAM NA ŚMIECI

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

łuaaaaa (ziewnął z cicha :mrgreen: )!!!

widzę, że wątków powyżej 2 stron wogóle nie warto czytać....

[ironia ON]

natomiast bardzo mi się podoba używanie słów powszechnie uważanych za obelżywe i niecenzuralne. co bardziej krewkim forumowiczom polecam program pod tytułem "zjeber" (trzeba się pomęczyć i poszukać samemu, bo adresu nie pamiętam). w takich dyskusjach na pewno się przyda i wniesie pewien powiew świeżości :mrgreen: . polecam.

[ironia OFF]

Pozdrawiam

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, że granie mi się już mocno znudziło, to starczy mi, że Doom3 i DukeNuken4Ever będzie naginał na najwyższych detalach na telewizorze.  

Buehehheeheheh czlowieku ty chyba dooma3 nie widziales :lol: :lol: :lol:

(Pewnie ci to juz z 10 osob napisalo ale nie chce mi sie czytac:P)

Pozdro!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A, że granie mi się już mocno znudziło, to starczy mi, że Doom3 i DukeNuken4Ever będzie naginał na najwyższych detalach na telewizorze.  

Pozdro!

Doom 3 to już na GF 2 GTS wymiata (oczywiście 512 Ram + dobry procek) testowałem go na tej konfiguracji i chodził płynnie.

Co do full detali to zapóść sobie UT2003 w 1600x1200 z AA i innymi duperelami na Full (GF4 4600 +P4@2,9 nie wydala sam testowałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdro!

Topic jest z sierpnia- jeszcze nie wyciekłą ta ALfa Dooma 3 :wink: Działa całkiem znośnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...