sqbi Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Mam herculesa radeon 9800 128MB. W grze IGI2 podczas chodzenia na ziemi widze szachownice-odsłaniają mi sie tekstury prawdopodobnie. Co mam zrobic. Zmana sterow pomoże (wxp-w2k-catalyst-7-981-040127m-013420c). Na jakie mam zmienic? Albo co zrobic. Nie krecona karta!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Chyba problem z gra albo sterownikami. U mojego kolegi za ti4200 pojawial sie efekt rozmazania tekstur toz pod nogami. O dziwo ja rowniez na ti4200 takiego czegos nie mam pomimo uzywania tych samych sterow i gry bez patchy (tak jak on). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ja tez nie stwierdzam zadnych problemów. jeśli mas zto tylko w tej grze to olej sprawe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqbi Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Dzieki juz po wszystkim!!! To problem z ustawieniami w grze. Dzieki Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...