Skocz do zawartości
forest kila zbila

na ile moge przedlozyc ps2 ?? i dobra klawa/mysz radiowe :-D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

zloylem tacie fajnego kompa jako przystawke do tv pod divxy dvd i gry, w komplecie klawka i mysz radiowe tracer maybach, troche przebajezone ale sprawiaja dobre wrazenie,,, boli jednak zasieg tych wireles cudaczkow - ~1m dla myszki i ~2m dla klawy, malo. sprzet moge oddac, zostaje wiec dylemacik co w zamian

mam dwie koncepcje

pierwsza zaklada wymiane na inne dobre radiowe klawiszony z myszkiem

i tu mam watpliwosc czy ktores maja skuteczny zasieg~>3m ? czy sa takie ktore nadaja sie do grania w fpp tj na klawie i myszy? tamte ze tak powiem nie bardzo. czy jest ideal ktory spelni wszystkie wymagania i bedzie tani? ~200pln

druga koncepcja zaklada zakup dobrej klawki i myszy + przedlozek ps2

i tu tez mam watpliwosci. na ile da sie przedlozyc i czy ktos wogole produkuje takie kable. potrzeba by bylo z zawijasami ~4m

Pozdrawiam 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

okej to moglo by sie udac ALE - jak daleko moge sobie pozwolilc? poza tym zostaj kwaestia estetyki i jesli nie bylo by to drogie to nie bedzie problemem.

sprawa ma sie tak by mysza jak i klawa siegac na 3-4m i zmiescic sie w kwocie ;-)

EDIT -> i z lekka mnie olsnilo :-D odpowiedz brzmi U-S-B :-) komp ma wtyczki wyprowadzone z przodu, jest sposob, klawa i mysz pod usb + przedlozki ~3m i wszystko dziala np problemo :-D kabal usb 3metrowy kosztuje 8zł :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na odpowiedz czeka jeszcze jedno moje pytanko -> czy istnieje dobra radiowa klawa w ktorej nie tnie sie mysz jesli gramy w fpp i ze skutecznym zasiegiem ~3m w cenie ~200pln. kto kolwiek widzil kto kolwiek wie ! a najlepiej uzywal ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha ja uzywam dexxy radiowej (komplet myszka plus klawiatoorka)

Wiec

klawiaturka spokojnie pociagnie nawet 5m - pisalem z sasiedniego pokoju :) i sama klawiatura jak dla mnie dziala super - ale trzeba lubic takie - miekkie klawisze bez przeskoku.

Jest dosyc oszczedna - na jednym dobrym komplecie alkaicznych baterii spokojnie dziala rok. Jednak jak chcemy uzywac jej z duzych odleglosci wymagana jest czestrza wymiana - co okolo pol roku.

Myszka niestety nie jest extra - dlatego uzywam gryzonia na kablu

(logitech)

Zasieg okolo 1,5 metra, zre baterie :) (na 1,5 mies max) i do fpp sie nie nadaje raczej dodatkowo wazy swoje - wogole mysle ze do fpp radiowka jest mylonym pomyslem wlasnie ze wzgledu na wage.

jezeli chcesz usb moze ainteresuje cie moja aukcja :) logitech na usb z hubem usb - czyli mysz podpinasz pod klawialke !!

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21541600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi