forest kila zbila Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Witam zloylem tacie fajnego kompa jako przystawke do tv pod divxy dvd i gry, w komplecie klawka i mysz radiowe tracer maybach, troche przebajezone ale sprawiaja dobre wrazenie,,, boli jednak zasieg tych wireles cudaczkow - ~1m dla myszki i ~2m dla klawy, malo. sprzet moge oddac, zostaje wiec dylemacik co w zamian mam dwie koncepcje pierwsza zaklada wymiane na inne dobre radiowe klawiszony z myszkiem i tu mam watpliwosc czy ktores maja skuteczny zasieg~>3m ? czy sa takie ktore nadaja sie do grania w fpp tj na klawie i myszy? tamte ze tak powiem nie bardzo. czy jest ideal ktory spelni wszystkie wymagania i bedzie tani? ~200pln druga koncepcja zaklada zakup dobrej klawki i myszy + przedlozek ps2 i tu tez mam watpliwosci. na ile da sie przedlozyc i czy ktos wogole produkuje takie kable. potrzeba by bylo z zawijasami ~4m Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 najtaniej to bedzie ci zrobic samemu taki kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 okej to moglo by sie udac ALE - jak daleko moge sobie pozwolilc? poza tym zostaj kwaestia estetyki i jesli nie bylo by to drogie to nie bedzie problemem. sprawa ma sie tak by mysza jak i klawa siegac na 3-4m i zmiescic sie w kwocie ;-) EDIT -> i z lekka mnie olsnilo :-D odpowiedz brzmi U-S-B :-) komp ma wtyczki wyprowadzone z przodu, jest sposob, klawa i mysz pod usb + przedlozki ~3m i wszystko dziala np problemo :-D kabal usb 3metrowy kosztuje 8zł :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 na odpowiedz czeka jeszcze jedno moje pytanko -> czy istnieje dobra radiowa klawa w ktorej nie tnie sie mysz jesli gramy w fpp i ze skutecznym zasiegiem ~3m w cenie ~200pln. kto kolwiek widzil kto kolwiek wie ! a najlepiej uzywal ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ha ja uzywam dexxy radiowej (komplet myszka plus klawiatoorka) Wiec klawiaturka spokojnie pociagnie nawet 5m - pisalem z sasiedniego pokoju :) i sama klawiatura jak dla mnie dziala super - ale trzeba lubic takie - miekkie klawisze bez przeskoku. Jest dosyc oszczedna - na jednym dobrym komplecie alkaicznych baterii spokojnie dziala rok. Jednak jak chcemy uzywac jej z duzych odleglosci wymagana jest czestrza wymiana - co okolo pol roku. Myszka niestety nie jest extra - dlatego uzywam gryzonia na kablu (logitech) Zasieg okolo 1,5 metra, zre baterie :) (na 1,5 mies max) i do fpp sie nie nadaje raczej dodatkowo wazy swoje - wogole mysle ze do fpp radiowka jest mylonym pomyslem wlasnie ze wzgledu na wage. jezeli chcesz usb moze ainteresuje cie moja aukcja :) logitech na usb z hubem usb - czyli mysz podpinasz pod klawialke !! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21541600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 dzieki za propozycje ale juz prawie po sprawie,,, ~13 jade wymienic klawirke na cos, nie wiem, jeszcze co ;-) co do fpp to sie 100% zgadzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...