raf33 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wkladam CD z knoppixem niby sie uruchamia ale wyskauje mi cos takiego cloop: error -5 (albo 3) unhcompresing error? co jest grane. Jak sie juz wlaczy slysze dzwiek powitalny ale nie ma obrazu? co z tym zrobic ? moze mam za malo ramu 128 mb? a knoppixa mam 3.3 proc Athlon Xp, grafa Riva tnt2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 moze sie zle sciagnelo, sprawdzales przed wypaleniem czy sumy md5 sie zgadzaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 ja go nie sciagalem kupilem go razem z gazeta Enter. Na innym kompi dziala. co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 uruchom knoppixa bez wykrywania sprzetu. nie pamietam co to za opcja ale jak wcisniesz przy starcie F1 to zobaczysz. safe albo cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 juz wiem co bylo nie tak poprosru mialem zbty podkrecona pamiec i wskakiwaly bledy w zapisie w pamieci ale juz jest git;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf33 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 hej to znowu ja i znow ten problem wyskakuje to mi to sammo jak napisalem w 1 moim poscie. Jak uruchomic tego knoppixa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...