Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wczoraj flashowałem bios swojej karty graficznej. (Hercules Prorhet 9800 se AIW) Miałem pecha bo akurat wtedy poszła listwa zasilająca kompa 8O Czy ktoś mógłby na pisać mi jak teraz wgrać stary bios. Oczywiście mam kopię zapasową oryginalnego biosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Wsadz jakas karte pci o ile taka posiadasz. w biosie zmien agp na pci. Milego flashowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No własnie nie posiadam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No własnie nie posiadam :(No to innej możliwości nie ma :lol: Pożycz od kogoś, lub idź do kogoś kto ma karte na PCI i jednocześnie port AGP 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jest Jaki masz system operacyjny???? Mozesz isc do kumpla z dyskietka systemowa. Na nia wrzucasz programik do flashowania i sam bios. W autoexecu dopisujesz linijke ktora uruchomi program i zaladuje bios. Nawet nie trezba monitora wlaczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Jest Jaki masz system operacyjny???? Mozesz isc do kumpla z dyskietka systemowa. Na nia wrzucasz programik do flashowania i sam bios. W autoexecu dopisujesz linijke ktora uruchomi program i zaladuje bios. Nawet nie trezba monitora wlaczac. No racja, o ile komp mu wogóle startuje 8) bo karta bez biosa raczej nie przejdzie procedur startowych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Przyjmuje. Zazwyczaj. Gorzej jakby byla walnieta fizycznie. Wtedy by piszczal :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 No to niech się kolega bawi Bilut :arrow: zmień temat wątku na regulaminowy, bo "POMOCY" nie jest z nim zgodny :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...