Diabelek_18 Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam . Mój problem polega na tym że kom sie wiesza po starcie. Po pokazaniu na monitorze wiadomości o procu jest zwiecha. Nie moge wejść do biosu ani nic innego zrobic. Pamiątki powinny być sprawne jak je wyciągne to piszczy głośniczek. Zanim tak sie stało wyminiałem k. Sieciową Pł gł Shutle Al6 256MB ramu Athlon 750MHZ. Za pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Hmm... Powodów może być wiele. Zresetuj pamieć CMOS trzymając Insert przy odpalaniu. Sprawdź chłodzenie na procku. Podaj więcej szczegółów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Powyciągaj wszystkie karty z wyjątkiem grafiki. Jak napisano ,reset cmos. Potem już zostaje sprawdzać kolejno ram,grafikę itd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 IMHO - za male VCORE, za slaby zasilacz, proc wysiada albo ramy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabelek_18 Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 Wina była k. sieciowej albo jej włozenia. Wyciągnąłem wszystki przedmuchałem porty(powietrzem opod cisnieniem -slabe płuca) i wszystko wstało spokojnie i trybi.Dzięi za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...