pszczesny Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Witam. Poszukuje osób z Wrocławia , znających sie bardzo dobrze na procesorach Intela. Głównie chodzi mi o Pentium IVi Pentium 3 1000. Potrzebuje "magików" , ktorzy rozpoznają co się dzieje z owymi procesorami i bede wiedzieli jak to naprawic. Mam bardzo duzo sztuk tych procesorów tyle, ze wszsytkie z nich : 1. Po włożeniu do płyty odpalają na chwilke 2. Drugie wcale 3. Trzecie odpalają ale brak sygnału wizyjnego Procesory nie są ani przegrzane, ani uszkodzone. Wiem ze cos da rade z nimi zrobić. Prosze o szybki kontakt . Można sporo zarobić jesli ktoś mi pomoże. Kontakt gg. 2721796 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2004 Osobiscie uwazam, ze ukladow typu 'procesor', 'pamiec' itd. NIE NAPRAWIA SIE... Sa uszkodzone i nic z nimi nie zrobisz... mozesz je wyrzucic na smietnik, zawiesic na scianie lub sprzedac na Allegro. Jezeli myle sie, niech ktos wyprowadzi mnie z bledu. :arrow: Dziwne, ze jeszcze zaden moderator nie zwrocil ci uwagi za tytul watku :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 2002JSQ - masz rację. pszczesny - zmień tytuł wątku (przycisk zmień po prawej stronie) . Ten tytuł jest niezgodny z regulaminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaaa Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 pewnie padniete procki i oddane na gwarancji i wlasnie takie dostales albo masz popsute mobo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...